Морозива

Jokulsarlon - це єдине місце в Ісландії, де можна побачити айсберги поблизу. 50 років тому льодовик досяг берега, і розбиття льоду почав просто плавати в океан. Вигляд дуже мальовничий і вражаючий!

Гарне місце, я атакував почуттям ейфорії і приводу, я відчуваю безпрецедентну швидкість енергії! Здавалося б, відчувати себе таким же чином: Йокулсарлон фотографується частіше, ніж будь-яке інше місце в Ісландії, тому він вже став типовим арктичним ландшафтом для журналів і газет. А на озері зняті сцени фільмів «Подивитися вбити», «Ді, але не зараз», «Батман Бегінс», а також кілька рекламних роликів.

р.

Є два варіанти ходьби від лагуна: Амфібій і Зодіаку. Я вибрав другий, але ніхто не підтримав мене і я приєднався до більшості.

Спочатку приводимо на землю, потім занурюємо в воду.

123456Наступна

Є вони, айсберги!

Р

Вони всі дивні форми, великі, дрібні. Для ваги в рамці катер однаковий, як і наші.

р.

Це Zodiac. На човні є більш маневреним, тому він здатний перевозити в айсберги на ближніх дистанціях. Крім того, прогулянка по зодіаку триває 1 годину. Але більшість туристів обирають більш економний варіант.

Міст над вузькою шиєю бухти. На зиму фризе і айсберги залишаються замкнені в лагуні до весни.

На фоні мова льодовика. Льодяник ковзає в океан і розбиває в гігантських шматках.

р.

Це морозиво 2000 років! Після оповідання Крістін відрізають шматки і пропонують за смаком древнього льоду.

499 р.

Про 90% айсберга під водою. Людина кинула гігантський шматочок льоду з супербоатом, і вона мухнула.

р.

р.

Льодяники створюють мікроклімат в лагуні. Ось чому погода тут дуже гарна.

Ми працюємо. Лагуна досить крута. Ось так багато льоду.

611868

р.

р.

У туристичному центрі можна придбати сувеніри і пообідати в кафе. Сирепродукти вершкового супу коштує 900 крон, але його можна заповнювати стільки, скільки ви хочете.

Після ситного обіду, прогріваємо і трохи відпочиваємо від вражень, очолюємо до берега.

На пляжі знаходяться величезні шматочки льоду. Сині і білі блоки на чорному піску залишають незабутні враження! Я, ймовірно, натискав дві сотні пострілів, я не можу зупинити : Я відчув, коли я відчув, як я заморожував. Льодовий охолоджувач повітря навколо декількох градусів. Ви відчуваєте себе в холодильнику.

3610Р. 4200Р.

Jokulsarlon повинен бути відвіданий всім, хто приходить до Ісландії. Вибачте!

Джерело: neferjournal.livejournal.com