Шлюб на висоті (49 фото)

Автор відвідав мальовничий міст, рух якого відкрився в 2007 році, влада вирішила тривалий час відкрити в підвішеному купі.
Спочатку вони думали, щоб зробити оглядовий майданчик, потім ресторан, в кінцевому підсумку, реєстр.

1,1 км Ви можете дістатися до мосту та реєстру з вулиці Крилатська. Перед входом був невеликий парк.

2. Променад.

3. У Довгий яєчний лист :

4. У

5. Умань Головний корпус реєстру знаходиться на землі. Це де відбувається шлюб.

6. Жнівень Тепер є цілодобовий ремонт. За планом об'єкт повинен бути доставлений до нового року. Давайте подивимося, що всередині!

7. Про нас Головний вхід, на першому поверсі немає нічого, але ліфт і скляна сходи. Сподіваюся, що в літній час буде хороший кондиціонер, адже така скляна коробка зігріється.

8. У

9. Навігація Другий поверх - для співробітників сервісної компанії.

10. Весільний зал знаходиться на третьому поверсі.

11. Стіни вже прикрашені святковими малюнками з голубцями і квітковими візерунками. Марш Мендельсасона скоро звучать.

12.

13.00 р.

14. Стеля маленька дивна, коли ви подивитеся вздовж планок або якщо ви піднімаєте голову вгору - всі внутрішні конструкції видно.

15.00 р. Ми залишаємо залу і підемо до ліфтів. Працівники мають димову ломку.

16.00 р.

17.00 р. Два каюти, кожен для 6-8 осіб. Ще одна особливість полягає в тому, що в морозах -15 ліфтів не працюють (як і в сильних вітрах), хоча вчора це було -11, вони ще не функціонували. Тому, якщо ви йдете на маррі в холоді, ви не зможете піднятися на верхню платформу. Так, підйом буде оплачено, вартість визначить операційну організацію. Будь ласка, будь ласка, будь ласка, зв'яжіться з нами

18 років

19.00 р. Я взяв можливість піднятися на дах будівлі. На мій погляд, мальовничий міст найкрасивіший у місті. І ми дуже не вистачає таких місць, де гості столиці та Мусковіти самі будуть надихати.

20.

21. Є ще два ліфти на протилежній стороні, але вони тільки для надзвичайних ситуацій. Не входите з цього берега.

22. На даху еліпсоїдів спочатку накопичився лід, і на автомобілі була небезпека його падіння. Таким чином, для запобігання його накопичення була створена спеціальна система.

23. Давайте прогулятися вгору. Якщо ви не зупинитеся, підйом займе 5 хвилин. Задоволення недостатньо - під ногами залізної сітки, яка не надихає довіри;

доб.2

24.

25.

26.

р.

27. Про те, що вони хотіли відкрити ресторан на першому поверсі, але не забезпечували розміщення туалетів. Але один працівник сказав, що там були туалети в ресторані проекту (хоча я не розумію, як це буде працювати взимку). Тепер єдина труба, що веде вгору (срібло зліва) призначена для пожежогасіння. Але вода надходить під сильний тиск при необхідності, а потім якось зливається, якщо вона холодна зовні.

28.

29. Будівництво реєстру та невеликого парку.

30. Красивий!

31. Ми отримали на майданчику.

32. Є ліфти.

33. Головний зал ділиться на дві частини за стіною. Тепер є зв'язки і укладання мармурової підлоги. Можливо, є також весілля, інакше це буде сезонний оглядовий майданчик. Вікна не відкривають тут, як часто вони будуть мити - це не відомо, так що тут не дуже цікаво знімати.

34.

35.

36.00 Р

37. Відрізна стіна виявилася утилітою.

38. Під основним залом є ще один поверх, технічний. До речі, вся структура висовується. Не сказати, що це дуже сильний, але він відчуває себе, однак, для цього дизайну він досить нормальний.

Габаритний зображення

39.00 р. Вони кажуть, що туалети повинні бути правими під сходи.

40.

41.

42. Ви можете підняти сходи ще вище.

43.

, Україна

44.

45. До речі, міст наповнений точковими світильниками. Я з нетерпінням чекаю всіх, це буде красиво. Вони обіцяють, що з відкриттям об'єкта буде включати освітлення.

р.

46.

47. Максимальна точка, висота арки Scenic Bridge становить 105 метрів. До речі, покажіть мені, що ваша ідея з реєстратором? Чи існують інші ідеї, які можуть бути розміщені на Scenic Bridge?

48.

49.00 р. Я не впевнений, що все буде завершено в іншій парі тижнів до кінця року, але якщо робота триває цілодобово, то на початку наступного року реєстратор отримає перших гостей.

Джерело: ternovskiy.livejournal.com