Кабіна відома струменя СРСР (8 фото)

Ви коли-небудь були в кабіні реального літака? Я думаю, що багато людей хотіли б, але алас, авіаційна безпека для цього. Ми будемо намагатися виправити це сьогодні. Є тиша в цьому салоні і вікна покриті снігом ... які можуть вгадати тип літака з цієї картини?

Місцеположення КВС - Командор Крю

Чи знаєте ви? Перегляд з сидіння спів-пілоту.

р.

Так, це каюта Як-40! Один з популярних літаків радянської епохи, від Тюмень вони використовували для літати до Ханти-Мансійськ, Сургут.

Але насправді це каюта не більше як симулятор Як-40, який знаходиться в Тюменьському авіаційному клубі в Ялуровську.

По-перше, цей тренажер був в Рощині в будівлі УТО (тренувальний загін) але потім для непотрібного використання був записаний і продано, один з тих, хто придбав цей тренажер мій друг. Вони привезли його там і хотіли зробити щось, як авіаційний тренажер на його основі, було ідея використовувати всі пристрої для роботи і показати параметри польоту., Але кажуть, що дуже важко і дорого виконувати ... так, поки він чекає щось ...

Р

І я пам'ятав про ці фотографії і вирішив показати вам, цілком можливо, що хтось знає або знає тих, хто знає, як перетворити цей тренажер в радість для людей ... і для тих, хто не знає, що легенда радянської авіації Як-40 виглядає так само, як ви можете бачити ці літаки ще літати! Але їх не вистачає...

990 р.

Джерело: alexx72.livejournal.com