Вовк ведмед (6 фото)

Фінська дика природа фотограф Lassi Rautiainen зуміла захопити приклад незвичайної дружби між молодим коричневим ведмедем і вовком. Важко вірити, що це може бути щось спільного між цими відомими передовими конкурентами. Молодий, але досить великий ведмед і вовк утворився незвичайний союз. За словами Лассі Раутінен, швидше за все, це сталося в юності тварин, адже вони не мають достатньо досвіду полювання. І приєднуючи сили, молоді предки зуміли вижити в суворих умовах дикого середовища.

Не знаю, чому це сталося. Я думаю, що на час зустрічі, ведмедя і вовк ще були дуже молодими і не впевненими, що не знаю, як вижити самостійно.

Вони змогли підтримувати один одного в найскладніших моментах їх життя. Після того, як вони стали друзями, хижаки залишилися разом. Це набагато простіше для двох з них знайти їжу і вижити в такому суворому світі для них, говорить фотограф.

145645

Я думаю, що вони відчувають себе дуже комфортно з кожним днем. За 10 днів зустрілися з ними, зустрілися і зустрілися. З 8pm до 4am

«Коли я почав дотримуватися такої незвичайної пари і їх співпраці, я хотів показати світ, що це можливо в природі», - розповідає Раутіінень. Це може бути гарним прикладом для багатьох людей. Пізніше я бачив, як цей вовк був прийнятий в Bear Club на рівні підгину з ведмедями. Звісно, її плетений друг вважається таким знайомим.

Джерело: strajj.livejournal.com