Пошкодження. П'ятирічна депресія (18 фото)

В середині Великої Депресії 1930-х років з'явилася найбільша структура свого часу і найбільша гребінець на момент будівництва. Під катоком ви знайдете докладну історію дівчини, яка зуміла відвідати одну з головних визначних пам'яток Америки. Для більшості американців, тонн бетону я взяв фото на себе набагато важливіше скелястих пейзажів і майже святих. Пошкодження про те, що БАМ для радянських народів. До речі, вони зуміли побудувати це колосальну річ всього в п'ять років. Ми зустрілися з Січень 2012 У кафе Лас-Вегасі вивчав Вікікартію, де зробити манікюр. Саме там, що Hoover Dam був виявлений - щось чітко зауважити з великою кількістю коментарів. Не дивлячись на те, що це не було «прокатного салону», ми, оцінивши відстань до місцевих визначних пам'яток, відразу ж пішли розширювати наші горизонти з промисловими об'єктами. Тоді я зробив гордий твіт: "Я знайшов здоровий Hover Dam 40 км від Vegas. Давай туди.

Я отримав багато непоганих і захоплюючих твітів, які, по-перше, не Хоув, але Хоув, і по-друге, не смішний, але одна з головних визначних пам'яток Америки і в цілому виявилося, що я розумію вичерпну мрію когось з послідовників. Я був сором'язливим і ніколи не говорив, так що не зважливо про цей дам знову. І навіть повернув тут рік і навпіл пізніше, щоб батько і сестра міг насолоджуватися величними видами.

р.

Це був дуже суперечливий проект. Мед. Великий. Імпресивний. За десять років ми співорганізуємо його. Його завдання: захистити площу від постійного заплавлення, забезпечити південно-західні Сполучені Штати з водою і поставляти її електрикою. Останні два пункти стани не могли розділити. Каліфорнія і Лос-Анджелес, зокрема, заявляли багато цього багатства для себе як найсучасніший і найнеобхідніший. Нарешті, було знайдено компроміси, а в 1931 році в середині Великої депресії розпочато будівництво, що в частині допомогли вирішити іншу проблему в Америці: безробіття. Для того щоб виростити 221-метрову стіну з бетону в нижній частині Чорного каньйону, було зрізані чотири тунелі на скелях, щоб перевернути руслову клумбу і було побудовано дві дрібні гребені. Умови роботи: 60 градусів Цельсієм і дикою концентрацією вуглекислого оксиду через автомобілі постійно лягли в тунелі. Під час будівництва близько 100 осіб стали жертвами грандіозного проекту.

Країна не забута своїх героїв і побудувала кривавий пам'ятник біля дама я люблю американські пам'ятки. Все зроблено для того, щоб якомога більше туристів приїхати сюди. Навіть при в'їзді до дама, ви попросите включити радіо на певну хвилю почути історію будівництва і цікаві факти про неї. Паркінг - будь ласка, кафе - так для здоров'я, сувенірні магазини - будь ласка. Також є музей, екскурсія на електростанціях.

Багаторівнева парковка. Вартість прибуття становить 7 американських рублів від автомобіля. Паркінг дуже добре вписується в ландшафт і не дратує його коричневим зовнішнім виглядом. Ми, ймовірно, маємо зелений. Або, якщо вам пощастило, просто рівнинний сірий бетон.

Виїзд з автостоянки до гребені. Ведуться ліфти, звичайно ж.

Паралельно з Музейом Хоувера відвідувачі відкрили виставку гумок з безкоштовним вступом

Побудований у 1936 році і названий 31-й Президентом США Герберт Хоувером, гребінець був найвищим, найдовшим і найпотужнішим. В цілому, найхолодніші будівлі в світі. (Шх, патріотичні джентмені.) Наша Саяно-Шушенська більша, але вона була побудована набагато пізніше. До речі, це нахил башти лінії живлення - це не шкідливе спотворення лінзи, вони дійсно під 45 градусів.

Чи можна ви помітити, що на дамі немає прокладок? Надмірна вода протікає через ті ж тунелі, через які Колорадо протікає під час будівництва.

Так приємно мати кишеню на шляху до парку і побачити гордість американського народу знову.

р.

Ще одним обов'язковим елементом для перевірки є спостереження за Майком О'Калахан-Пат Тілманом. Це її парковка. Я ходжу там спочатку (це просто на шляху), а потім до самої дами.

Ви можете підняти міст на стілець з колесами і з дитиною в колясці, над тими зигзагами в центрі. Прогулянка не довга і зовсім не складно. Три роки тому дорога до Арізона пропущена через дамб. Двостороння дорога в цьому місці стала одностороннім серпентином. Крім того, після 11 вересня введено обов'язковий контроль поліції, створення додаткових труднощів. Так Black Canyon отримав ще один дуже прохолодний атракціон, який дуже чітко видно на назві фото. Довжина мосту становить більше половини кілометра, а висота - 271 метрів. Бюджетна вартість 240 млн зеленню.

На додаток до важливого транспортного вузла, це тепер також відмінна оглядова база.

Що відкривається з цього виду А особливо для цікавого на шляху до мосту і стоянка є великою кількістю всієї інформації.

На жаль, як у лютому 2012 року, так і у вересні 2013 року, Гоночна Дам була лише коротка зупинка на шляху до великого і страшного каньйону. Ми не встигли відвідати музей, ми не встигли оцінити майстерність місцевих шеф-кухарів. Дуже мало фотографів. Я тут.

р.

Подорож від Vegas до Dam займає близько півгодини. Голова східної на 93-му шосе і, як тільки ви бачите озеро Меад нижче в горах приголомшливої синості, схожої на блискучий дорогоцінний камінь в коричневому гірському каркасі, ви знаєте - ви близькі. Дам буде зліва від дороги, є гарна розв'язка і великі ознаки.

На мапі нижче зображено колодний бук Р. Це паркувальний лот, з якого можна дістатися до місту. Як тільки ви пройшли перевірку безпеки, не їздите занадто важко, вона буде на правому рівні. Паркування місту безкоштовно. Парковка за дамськими витратами 7 греків на машині. Вхід до музею я ніколи не відвідував і екскурсію станції становить $8 за гравця. Це дуже невелика ціна, щоб оплатити збір національної гордості Сполучених Штатів Америки і один раз найбільш дам в світі.

Джерело: logra.livejournal.com