Поселення спору з ДСП ротом немовляти

Автор пише: Не доторкнувшись до будь-якого. Автомобіль в транзиті. Москва. Покупка тижня тому (що не знає – є 10 днів для реєстрації). Я їду вздовж автомагістралі, по якому всі дачники ходять в п'ятницю в дачу, в неділю до столиці. У разі, якщо у неділю трапляються випадки.
Поруч, в пасажирському місці, дочка в дитячому стільці, обв'язаний поясом, всі згідно з правилами. Смокче chupa chups. Продовження історії в пост. Я їду до села самостійно, швидкість 60, зупинка попереду, не просто, але як майданчик для автобуса. У екіпажах 3 ДПС. 9 інспекторів по обидва боки. І ось я, в транзиті, малюк перед. Єдиний, хто не хвилював стрижень, був хач-газель. Бракінг, автодоріг, екстрений. А (Інспектор) – “Со-і-со, ваші документи, о, що дитина перед вами?” Я сидів, я сказав, що ви не бачите? На кінчиках (pajero I have). A: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Мені: І навіть за допомогою пристрою для розслаблення дитини, встановленого зразка! Починається навчання документів. І: Так, thaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ваші транзити розширюються !!! Я: Це не мене, це від останнього власника, і я буду реєструвати його протягом 10 днів! 5 днів Новий закон Я: Ви читаєте закони, які ви працюєте? Q: Так, ви всі права? Мені: Я не Мусковіте. Не важливо. () Тексти пісень, а це означає: Він крок, мислити що сказати ... У цей момент дочка виходить chupa-chups, руки з haytsu і з радісним зовнішнім виглядом говорить: "Хто, дядько поліцейський, смоктати" !!! фраза «Щасливий шлях» майже читала мене на губах інспектора, в сміху оточений мій автомобіль колегами, з сюрпризом дивиться на «привід, який цей час був щасливим».

Джерело: sulla-l-k.livejournal.com