1354
Піктограми в полях
Пізня осінь, роки вилетіли, ліс породив, Не тільки від злаків, що ростуть на них, але й загадкові кола, які іноді з'явилися в полях. Для інших громадян урожай колосників важливо не менше зібраних центерів на гектар.
Щоденний зчитувач пошти запитав, чи були кола цього року чи ні. Газета пише, що в цьому році з точки зору кіл виявився бідний урожай. У Wiltshire з'явилась лише близько 20 піктограм.
Вигин не тільки в кількості, але і в якості. Це, згідно з автором статті, означає, що або відчуження не тримають позначку, або віртуози палиці і мотузкової петлі ледачі.
По суті, місцеві фермери перетворилися на кола, для яких худа пшениця або овес є відчутною втратою. Один із митців, які не пригнічили, визнали, що багато його товаришів вирощували старий або зайнятий іншим бізнесом. Немає одного, щоб конкурувати з, інтерес пішли.
З 70-х, коли на полях з'явилися перші цифри, їх загальна кількість перевищила 10 тис. Неймовірний відсоток всіх кіл знаходиться в Wiltshire, полів, прилеглих до неолітичних кам'яних кіл Каменінге або Абвебері.
Однак втрата деяких перетворилася на придбання інших. Відбувся туристи, щоб побачити поля, чому виграли місцеве пиво та інни.
Я не пам'ятаю, що така екскурсія. У 2004 році він подорожував в Hampshire, щоб поговорити з англійською леді імені Lucy Pringle. Вона була широко відома в вузькому колі для своїх фотографій. Якість з них не так добре, але тема була захопливою. Панс. Прингле фотографували піктограми в полях з невеликої площини.
Перші згадки про таємничі кола датуються 1687 р. На поле біля місцевого зернозбирача в нічний час диявола висівають пшеницю, як вони сказали. Місцеві жителі так здогадували, що хтось вночі, у пітчині темряви, зуміли викласти стебла у колах, не залишаючи слідів, які зробили цей інцидент предметом місцевого фольклору, і забезпечили його гравіруванням, які збереглися до наших днів. Який Ms. Pringle показав мене.
Вона також привела мене в приміщення, де з підлоги до стелі на численних полицях в картонних коробках були фотографії та документи п'яти тис. кіл і піктограми, зняті за минулий декап і половину. Найбільший розмір трисот метрів або більше і складається з багатьох елементів, іноді більше сотні.
На комп’ютерних програмах здійснювалася найбільш цікава річ. На величезному розмірі (в діапазоні від 409 елементів), похибка в розмірах окремих складних геометричних форм була тільки близько сантиметра. Така точність не досягається будь-яким захопленням з дошкою на нозі.
Ці кола зазвичай з'являються між двома і чотири ранку, а наступні кілька днів мають дивний ефект на відвідувачів. Люсі Прингле себе сказав, що перед першим візитом до такого кола вона відіграла теніс, потрапив з сильної людини і сильно травмував її плече. Я поїхав обережно і болить їздити.
Я відчував енергію, що проходить через тіло в хвилях і після декількох хвилин я зрозумів, що мій плече повністю пройшов. Це була початкова точка для тривалої поїздки через гілочки альтернативи.
Це не простий шлях, тому що це все не може бути, тому що він ніколи не може бути. У будь-якому випадку вона розповіла всім сортам вчених.
Перші гіпотези вже обираються. Це чітко енергетичні імпульси, які мають випромінювання, електромагнітне поле та мікрохвильове випромінювання. Стебла згинаються, але не натискаються на землю, можна побачити, що піддаються внутрішньому нагріву.
Про 10 років тому на величезному полі під оборонним гаслом з'явився «обличччя» площею 20 до 40 метрів. Власне, «обличчя» видно тільки з площини, біля неї - скребки з трави і горбових місць. З висоти пташиного польоту - це абсолютно ідеальне зображення геника, тобто генералізоване відчуження. Плюс щось схоже на біти інформації на CD.
Поле митці досягали високої віртуозності, особливо коли ви вважаєте, що вони зробили все це в повній темряві.
(ЗВТ)
Джерело Ваш текст за посиланням. й