1847
Фестивальне коло світу
Учора, офіційне закриття фестивалю «Коле світло», де реалізовані реальні фахівці в галузі графіки 2D і 3D показали себе у всій своїй славі. Також відбувся часовий концерт, який завершився світлою та лазерною програмою та освітленням Олімпійського полум’я. Фотографії були просто великими, виглядають.
р.
Цього разу з тюрком виграли академік російської академії наук та ректор Московського державного університету Віктор Садовник.
Зрозуміло подається факел до мера і він встановлює вогонь на більший малюнок. Вони кажуть, що на шляху до Сочі Олімпійський полум'я буде відвідати Північний полюс, в нижній частині озера Байкал, на Ельбрус і можливо в космосі.
Легка шоу з восьми веж вздовж сцени.
Після півхвилини все накрите димом - він збудився недавно.
На сцені останні виступи митців «світа»
Однолеговані фонтани.
Все курча.
1415697
Яйця на льоді все.
км
З димом, світло красиве!
3655 р.
Плеймейт
р.
А поч!
І це, як попередній кадр виглядав з HHS.
Панчохи
р.
І фонтани списків.
Володіння відпрацьованих від триногів на вітрі
Наприкінці височини з Василевського спуску височинает з Василевського. Від руки.
На північних вітрових приводах диму до Новокузнецької.
Яка краса!
Джерело: fotografersha.livejournal.com
р.
Цього разу з тюрком виграли академік російської академії наук та ректор Московського державного університету Віктор Садовник.
Зрозуміло подається факел до мера і він встановлює вогонь на більший малюнок. Вони кажуть, що на шляху до Сочі Олімпійський полум'я буде відвідати Північний полюс, в нижній частині озера Байкал, на Ельбрус і можливо в космосі.
Легка шоу з восьми веж вздовж сцени.
Після півхвилини все накрите димом - він збудився недавно.
На сцені останні виступи митців «світа»
Однолеговані фонтани.
Все курча.
1415697
Яйця на льоді все.
км
З димом, світло красиве!
3655 р.
Плеймейт
р.
А поч!
І це, як попередній кадр виглядав з HHS.
Панчохи
р.
І фонтани списків.
Володіння відпрацьованих від триногів на вітрі
Наприкінці височини з Василевського спуску височинает з Василевського. Від руки.
На північних вітрових приводах диму до Новокузнецької.
Яка краса!
Джерело: fotografersha.livejournal.com