517
Як юнака '90-х весело
У 90-ті роки не було найлегшого часу для нашої країни і її мешканців. Негабаритна лінія вимушених дітей і підлітків, щоб знайти надзвичайно сумнівні та нелегальні розваги для себе і своїх однолітків. Про такі дивні та невірні розваги та будуть обговорюватися.
Найімовірніше, але небезпечні, ймовірно, скелелазіння в підвалах / атлетиці, будматеріали там від імпровізованих засобів або просто вивчити все, що є там.
"Не" як вони були названі, мабуть, у всіх вхідах. Я зізнаюся, я грішник, я зробив це себе.
Освітлення гудзиків в ліфті, поштових скриньках та сміттєвих каналах також зустрілися ще раз.
"Лепніна" з ясен. Скульптура, де можливо, але бажано в ліфтах.
Що, на жаль, не рідко зустрічається на вулицях і пори є токсичними наркоманами. Очі і підвіска рукава, і постійні атаки галюцинацій.
Джерело: pryf.livejournal.com
Найімовірніше, але небезпечні, ймовірно, скелелазіння в підвалах / атлетиці, будматеріали там від імпровізованих засобів або просто вивчити все, що є там.
"Не" як вони були названі, мабуть, у всіх вхідах. Я зізнаюся, я грішник, я зробив це себе.
Освітлення гудзиків в ліфті, поштових скриньках та сміттєвих каналах також зустрілися ще раз.
"Лепніна" з ясен. Скульптура, де можливо, але бажано в ліфтах.
Що, на жаль, не рідко зустрічається на вулицях і пори є токсичними наркоманами. Очі і підвіска рукава, і постійні атаки галюцинацій.
Джерело: pryf.livejournal.com