Ординарні Фокс.

Я довго хотів розповісти про мій вихованець. У мене є те, що я був лискою. Він не як уроджений як його всесвітньовідомий співусінь, але деякі ступені паралельної реальності досі присутні. Так, зустріти Фокс.

Ординарні Фокс.

Фокс живе в звичайній московській квартирі і відчуває себе чудово. Він спить на окремому ліжку і любить лежати до 11 ранку.

Ординарні Фокс.

Коли мова йде про час, щоб отримати вгору, фокс розтягує і вправ. «У здоровій туші здоровий дух», що любить скакати.

Ординарні Фокс.

Після зарядки, лисиця йде, щоб мити і чистити зуби. Гігієна дуже важлива, тому що гідні тварини завжди піклуються про себе.

Ординарні Фокс.

Не варто забувати про погодження, бо в суспільстві не варто з'являтися з братами на обличчі.

Ординарні Фокс.

Час сніданку. Фокс любить кашу і завжди варить рисову кашу вранці.

Ординарні Фокс.

Вона любить чай і напої її щодня.

Ординарні Фокс.

Після сніданку лисиця йде в офіс, щоб зробити деякі роботи. Він працює журнал і сьогодні він повинен писати щось задоволення для прав тварин і екологів.

Ординарні Фокс.

Ординарні Фокс.

У холодильнику накривається обід і лисиця. Він працює з дому, тому він віддає перевагу домашньому харчуванню в ресторанах і кафе, хоча іноді він не розданий піци.

Ординарні Фокс.

Чоловік слабкий і лисиця не виняток. Поки не працює, можна сидіти на розважальних ресурсах. Фокс любить деякі категорії аніме.

Ординарні Фокс.

Але більше, ніж це, Фокс любить грати GTA 5. Він може провести час з джойстиком і розводити чорний хлопець навколо Лос Сантос.

Ординарні Фокс.

Зігравшись, лисиця йде в ліжко. Завтра буде новий день!

Ординарні Фокс.

Джерело: ntv.livejournal.com