Так різні фобії

Я хочу поділитися з вами словом, наповненим змістом. Ергофобія, іноді називають ерозофобією.
Ергон, грецький, є "роботою", і ергофобія є страхом роботи, роботи, особливо в заводській або офісній команді. Я бачу деякі ознаки ерогофобії в домашніх умовах, особливо в понеділок. Сьогодні ми будемо говорити про цікавий випадок аерофобії, страх літати на літаку.
У 2009 році Tony Thompson з Western Super Mer в Somerset отримав роботу в якості менеджера в приватній лікарні в Абу-Дабі і переїхав з сім'єю.
Навесні 2012 року його контракт розірвав, а Томпсони повернулися додому в Англію. А потім виявилося, що свого 10-річного сина Джо, спокійно переноситься рейс з Лондона, не може літати назад.
У аеропорті він мав танто, хлопчик загинув бобів і категорично відмовився потрапити на літак. У Абу-Дабі сім'я була відокремлена і батько і сина.

Після того, як батько купив нові квитки, але така ж історія стала перед посадкою авіалайнера. На дошці не настала Йоа. Вже третій раз, а потім четвертий раз. Сімейні втрати від дитячих змів склали 40 тис. фунтів.
А батько спробував повернутися додому морем, але були проблеми з візами, і ідея повинна бути відмовлена. Тижня, місяця пішли. Відчайдушний батько запровадив допомогу психіатра, пана Хамінгу, які погодилися працювати з хлопчиком безкоштовно.
На тиждень він мав гіпнотерапевтичні заняття з ним і що він назвав "когнітивну корекцію поведінки". Незважаючи на виконану роботу, хлопчик знову потрапив в незліченну паніку в аеропорту, але в цей час він був поруч зі своїм психічним
Д-р Гемінгс вдалося зняти психоз, гіпнотизувати за всі години польоту. У Лондоні його мама зустрілася з ним, але хлопчик був поспішаючи додому. "Я хочу, щоб захопити мій собаку швидше, - сказав він, "Я не бачив її майже два роки."
Joe Thompson тепер 12 років, що змушує мене думати про можливі джерела його аерофобії. Цього року народження Джо – 2001, події 11 вересня, як ви знаєте, майже привели до банкрутства авіаліній і зробили багато тисяч людей, які проживають на аерофобах. У новонароджених може вбирати цей колективний несвідомий.
У списку аерофобів ми знайдемо багато гідних людей – письменник Ісаак Асимов, співак Doris Day, Agnetha Faltskog від «Abba», королеви синів Aretha Franklin, режисера Stanley Kubrick та навіть пізній «чуйний», Північнокорейський диктатор Kim-Chin-il.
Моє наступний дослідницький проект – це дослідження відомих ергофобів, людей з страхом роботи та роботи.
З одного боку, не турбуючись, не можна бути відомими, з іншого боку. Ви думаєте, що ми можемо знайти несумісні?
Джерело Ваш текст за посиланням. й