Почасова пропозиція

Не доторкнувшись до будь-якого. Автомобіль в транзиті. Москва. Покупка тижня тому (що не знає – є 10 днів для реєстрації). Я їду вздовж автомагістралі, по якому всі дачники ходять в п'ятницю в дачу, в неділю до столиці. У разі, якщо у неділю трапляються випадки.
Поруч, в пасажирському місці, дочка в дитячому стільці, обв'язаний поясом, всі згідно з правилами. Смокче chupa chups.
Я їду до села самостійно, швидкість 60, зупинка попереду, не просто, але як платформа для автобуса. У екіпажах 3 ДПС. 9 інспекторів по обидва боки.
І ось я, в транзиті, малюк перед. Єдиний, хто не хвилював стрижень, був хач-газель.
Бракінг, автодоріг, екстрений.
А (Інспектор) - "Со-і-со, ваші документи, ох, що дитина перед вами?" ?
Я сидів, я сказав, що ви не бачите?
Він на пальці.
A: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Мені: І навіть при використанні дитячого пристрою, встановленого зразка!
Починається навчання документів.
І: Так thaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ваші транзити розширюються !!!
Мені: Це не мене, це останній власник, і я зареєструю його протягом 10 днів!
І: Не 10, 5 днів! Новий закон
Я: Ви читаєте закони, які ви працюєте?
І: Так, що ти все правильно?
Мені: Я не Мусковіте. Гроші не мають значення. й
Тексти пісень, а це означає: Він крок, мислити що сказати ...
У цей момент дочка виходить chupa-chups, руки з haytsu і з радісним зовнішнім виглядом говорить: "Хто, дядько поліцейський, смоктати" !!!
фраза «Щасливий шлях» майже читала мене на губах інспектора, в сміху оточений мій автомобіль колегами, з сюрпризом дивиться на «привід, який цей час був щасливим».