866
На чоловічій компасіоні
Я пообіцяв писати цю статтю давно. Але дуже важко зробити. Я пишу її третій раз. Є теми, які необхідно обговорити, але підняти їх, як підняття товстого шару бруду. Це важко, але це потрібно зробити. Проксимус Чоловічий компасіон.
Компасіон - найважчий аспект чоловічого шляху. Саме цей аспект свідомості, який відокремлює чоловічу красуню від чоловічої людини. Жінки мають різну енергію, яка є об'єднанням в природі, і вони ніколи не приходять в таку потужну протиріччя з душею. Приклад. Великий лікар Ніфон Долгопольов на одному з конференцій попросили прихильників і супротивників смертної кари, щоб виходити як покарання для злочинців. Що відбулося після того, як це було вражаючим і розкриваючи одночасно. Не було жодного чоловіка. Тільки чоловіки зібралися серед прихильників, були тільки дві жінки. Судденно, обговорення перетворилася на протистояння чоловіків і жінок. "Ви робите когось першим, відроджувати їх, а потім вбити їх." Виявилося, що не було нічого об'єкту до цих двох жінок на чоловічій стороні. Вони не мали дітей.
З дорослим чоловічою енергією босту безглуздий дивістивний характер до тих пір, поки чоловіче серце пробуджує. Цей пробудження завжди супроводжується можливістю відчути біль інших живих істот, як один. Якщо ви будете, це неминуча ціна, яка здатна любити людину. Молода людина в цей момент має велику потребу підтримки і емпатії, адже чим більше він дозволяє серце прокидати, тим більше людський біль він стикається. У цей момент він явно не до вивчення фізики або історії, адже його вся доля залежить від того, як ця ініціація пройде. Я пам'ятаю сина, що приїжджає додому з школи і говорячи: «Дака, чому це боляче, коли я потрапив до когось тут?» "Згорнути сина!"
Багато хлопчиків, які зіткнулися з болем компасіону, уникають далі в процес. Тому дуже багато болю в людській групі сприйняття. Багато болю. Ініціації, вони стають дорослими чоловіками, відрізають від свого серця, або відрізають від їх енергій тварин - вічні діти.
Людина, яка хоче бути компасіонатом, втратиє здатність до насильства, і в деяких випадках виходить беззахисним і паралізованим, тому що він знаходить, що легше заспокоїти власний фізичний біль і навіть смерть, ніж вижити психічний біль. Приклад від світу кіно - головний характер фільму «Зелена плитка» явно мав можливість захистити себе і звільнити себе, крім того, він запропонував такий реліз. Але він дав його. «Я втомився», - сказав головний герой і відданий загиблим. Це історія незакінченної ініціації. Історики В’єтнамської війни описують, що кулемети багатьох американських солдатів, які вийшли на атаку, були знайдені повні боєприпаси. А хіппі боєць досить познайомився з ворожою кулею, ніж стріляти себе. У інтернеті є історія про матадор, який не вдалося вбити бик, який відмовився атакувати матадор, просто стояв і подивився його в оці. І прокладав матадор зброї. Є багато прикладів. Чи є вона ковардійська або духовна сила?
Людина, яка збирається пробудити свою співчуття, також допомагає тому, що перед любов'ю пробулось в серці, а в його свідомості мудрість може виникнути бажання допомогти стражданню від життєдіяльності. «Коли я знайшов в моєму серці невмирення бажання дізнатися, я погладжу на Великому шляху, і єдине, що я страх тут, це компасія, - сказав шавлія Лао Цзу багато тисяч років тому. Це один з моїх улюблених слів від Lao Tzu. «Допомогти фольгу більш страшний, ніж ворог, - сказав мій батько. Однією з захворювань життєдіяльності є революційний синдром. Це серйозне захворювання, одержане цим захворюванням, неминуче збільшує кількість постраждалих в цьому світі. Все Свобода і рівноправність бійців неминуче будують нові в’язниці і спасителя. Не менш складною є захворювання філантропа, тому що абіс людської гідності, як чорний отвір, може поглинати необмежену кількість засобів і енергії. Тільки любов і мудрість можуть допомогти безперечно і екологічно.
Я вже писав, що форма внутрішньоособистісних відносин збігається з формою міжособистісних відносин. Це закон. І всередині і зовні. Джерело страждань, що торкає серце пробуючого чоловіка не в зовнішній світ. У цей момент тварина і людина навчається взаємодіяти один з одним в самому чоловікові. І якщо ініціатор Всесвіту переходить в його співчуття, погоджується з ним, живе він, знаходить, що більше і більше любові пробуджується в серці. Поважати труднощі цього процесу у інших людей. Він відкриває, що тільки він може допомогти цьому світу, щоб любити його Що це найефективніша і реальна медицина. Все інше від зла. Тому мудрі давні народи цієї планети не заважають в процесі вирощування «цивілізованих» людей. Кожна культура йде таким чином або гине.
Попри те, що страждання в цьому світі є неминучим аспектом зростання свідомості. Шукаю, що мій дитячий конфлікт, я знайшов, що не було ніякого способу, щоб запобігти їх з боку психічного і фізичного болю, і що я можу захистити їх від цього болю до найкращої моєї здатності, але вони неминуче зіткнулися з ним. І це єдине, що я можу зробити для них - це любов, емпатія і підтримка їх в цьому болю і поділитися своєю мудрістю. Я вже охарактеризував в Захворюваннях, які мої сильні спроби заважати моїм дитячим зв’язкам. Збільшився біль і страждання. Як навчити мене мудрості. У сім'ях, де батьки і діти ніде навчаються.
Як сказав Берт Хеллінгер, «Не є злочинцями в цьому світі, є тільки жертви». Будь-яке суспільство, яке вірить, що якщо ви покарати і перемогти всі «погані», «добрий» буде легше жити – бояться божевільними. Важкий компасіон є абсолютно природною стадією маскулінності. Профілактика природно-відтворюваних злочинів. Будь-яка культура, яка не фокусується на співвідношенні, повинна боротися з злочином. Кожен сучасний стан знаходить себе в нерозчинній протиріччі: держава потребує чоловічих солдатів і не потребує чоловічих злочинів. Але має бути компасіон. Як відрізнити один від іншого, крім стилю одягу? Весь інтернет заповнюється виразами ОМО під час розтріскування на демонстраціях. Вони плутають.
Подруга мого дитинства, який служив три роки в ССБ в Афганістані, був в'язав два тижні після повернення. В той час як при затримці він отримав два додаткові умови. Він був радянський рімбабад. І так хлопчик загинув в прем'єрі своїх юних сил. Виживання в Афганістані - загинув в сап. У системі, що його загинув.
Як психотерапевт, мені довелося зіткнутися з рідкісними психосомачними захворюваннями колишніх афганських солдатів. "Не прощення для нас після того, як ми зробили, - сказав він. Він припинив виявлення себе як солдата і почав бачити себе як злочинець. Хто зустріне мене через свою реабілітацію, і скільки з них залишають, які поранені з цією війною? Біль все ще заповнює біосферу і потребує загоєння.
Ми однозначно робили науково-дослідну роботу над основною проблемою слов’ян як етнічної групи. Здавалося б, що основне національне захворювання, яке страждає від цього народу: воно не призначене для поваги тих, хто не повинен боятися. Наслідки цього національного захворювання багато. Одна з основних: в слов'янській культурі не прийнято чути мудрість, вона налаштовується, щоб почути сильні. Що таке сучасна російська гордість? "У нас є найкраща зброя." Християн.
У цьому світі немає безглуздих і безтурботних дивацій. Нор може бути безсердно і без сердець. Той факт, що чоловічого воїна або правителя не вступає в контакт з цими аспектами своєї свідомості, не означає, що душа не болячеться або що цей біль не розсипається в біосферу і швидше або пізно не завадить йому. Каменне серце неминуче потребує коронарного обходу. Захворювання серця є провідною причиною смерті в цивілізованому світі. Чому б дивитись? Достатньо від поганого харчування.
Жінки дають можливість вирощувати певні аспекти свідомості у чоловіків. Що він стійкий до своєї енергії, що розвивається на цій планеті. Якщо жінка на зв'язку з душею, вона не не може одурити і підтримувати тваринні аспекти людини. Більш того, вона є її духовною енергією, яка змушує людей пробутися. Краса і монстр є традиційними пам'ятками. Ерос і Thanatos. Я бачив, що жінки прокинулися. Але це лякає і самотній для жінок, щоб прокидати, коли кожен гасить. Якщо жінки не прокидаються, чоловіки ніколи не прокинуться.
Не існує різниці епідемій і катастроф. Liz Bourbeau є одним з майстрів цивілізованого світу, який показав, що руйнівні енергії, які людина знаходить в собі, є відображенням внутрішньої енергії планети. Ми нерозривно пов'язані з Землю в одній енергетичній системі. Завдання людини не відрізати від цих життєвих енергій, а не пригнічувати їх через апарат насильства. У обох випадках ці енергій починають проявляти себе у вигляді природних катаклізмів: планетарні психосоматики, в яких важко цивілізувати вчені вірити, хоча це з'єднання завжди відомо древнім народам. Завдання людини – трансформувати ці енергії в любов. Це природне прагнення кожного з нас. «Несвідомі є пек, для них буде спадковість землі. й
Пура-Віда. З любов'ю В’ячеслав Гусєв. idi.in.ua
Схожі фільми: Зелене життя палі
Нижче наведено древній Хиваро Ікаро. Мій особистий запис.
Зміст цієї пісні приблизно таким чином:
Ми всі діти того ж Всесвіту, і ми не маємо нічого спільного. Ми всі брати і у нас є одна Земля для всіх, ми повинні вчитися жити на ній мирно. При виникненні конфлікту між нами ми називаємо великими вчителями різних племен, щоб прийти і допомогти вирішити конфлікт. Ми називаємо на материнській землі і Отець Небес, щоб прийти і допомогти вирішити цей конфлікт, ми називаємо сили природи, щоб прийти і допомогти вирішити цей конфлікт.
Хорус цієї пісні:
Племін, плем'я, приїжджайте до нас з люка.
Ця пісня є кілька тисяч років, і ми все ще не прийдемо від нашої черги. Технології. Ми літаємо в космос. Вони не навчилися розуміти власні думки. Ми боремося з нашою тіньою для тисяч років. Барбарани. Коли люди, які вважають себе цивілізованими, замість того, щоб викликати великі викладачі, це дивний.
Вибачте, що коли перші християни кинули, щоб бути з'їдені хижаками, хижаки почали захищати їх. Замкнутий друг шахти сказав, що тварини цього світу не позбавлені любові Бога, їм потрібно. Тільки людина може виступати провідником такої любові. Kevin Richardson є одним з таких прикладів.
Джерело: snob.ru/profile/27366/blog/66114