1014
Space Вересень 2013
У першому осінньому місяці приїжджаємо до фіналу, і ми традиційно пропонуємо вам подивитися на фото спогади про це з точки зору космонотики та інших пов'язаних з діяльністю людини.
Повернути додому три представники відомого професій з МІС, 11 вересня.
Земельна ділянка в той же день десь в Казахстані.
854217 Р
"Каве" поїзд на інший рейс в печерах острова Сардинія, 17 вересня.
У Нью-Йоркі з ІІС було зібрано Карен Ниберг, 20 вересня.
Р
Захоплення японського вантажного корабля HTV-4, 7 вересня
Хан Соло на Меркурії :
"Космічна гусениця" - так називають астрономами освіти, які фотографували "Губбл" у сузір'ї Cygnus.
Разом з LADEE, з космічнихпортів в Вірджині, жароз майже втирається в космос, 6 вересня :
р.
Атмосферний апарат MAEVEN (знімається) буде першим дослідником верхньої атмосфери Марса і буде запущений пізніше цього року
Блакитний кратер на поверхні Марса підробається тільки в плані кольору. Це хитрощі вчених «граючи» з квітами.
р.
Байконур працює близько трьох просторових костюмів, призначених для тріо, які вилітають 26 вересня до ІКС.
Михаїл Хопкінс під час тренінгу в Союзі на Байконурському космодрому 14 вересня.
26 вересня Михайла, а також Олега Котова та Сергія Рязанського пішли на ІКС.
9402109
Повний місяць над Меморіалом Лінкольн, 19 вересня.
123456Наступна
Сузір'я креветок зображується астрономами з Чилі на телескопі VLT. Створення на відстані 6000 світлових років з Землі.
Р
Введення Mount Paluweh, Індонезія, 4 вересня
Спіральна галактика IC 2560 в насосі сузір'я, на відстані понад 110 млн світлових років з Землі.
Молодий місяць і Венера (верхній лівий кут) в небі над Амманом, Йорданія, 8 вересня
р.
Молоко шлях над Європейською Південною обсерваторією в Чилі, 12 вересня.
Гуморові ознаки в космодрому в Вірджині: «Вліво з МІСС», «Страге – місяць». Фото напередодні запуску "прокату" до МІС, 16 вересня.
Перейдіть, 18 вересня.
Нарешті, я хотів згадати дуже сумну деталь. Тепер ми маємо одне джерело менше. Веб-сайт НАСА офіційно припинив свою роботу, вимкнув телескоп Hubble і роувер Curiosity. Це пов’язано з проблемами бюджету США. Ми сподіваємося, що ситуація буде покращуватися.
Повернути додому три представники відомого професій з МІС, 11 вересня.
Земельна ділянка в той же день десь в Казахстані.
854217 Р
"Каве" поїзд на інший рейс в печерах острова Сардинія, 17 вересня.
У Нью-Йоркі з ІІС було зібрано Карен Ниберг, 20 вересня.
Р
Захоплення японського вантажного корабля HTV-4, 7 вересня
Хан Соло на Меркурії :
"Космічна гусениця" - так називають астрономами освіти, які фотографували "Губбл" у сузір'ї Cygnus.
Разом з LADEE, з космічнихпортів в Вірджині, жароз майже втирається в космос, 6 вересня :
р.
Атмосферний апарат MAEVEN (знімається) буде першим дослідником верхньої атмосфери Марса і буде запущений пізніше цього року
Блакитний кратер на поверхні Марса підробається тільки в плані кольору. Це хитрощі вчених «граючи» з квітами.
р.
Байконур працює близько трьох просторових костюмів, призначених для тріо, які вилітають 26 вересня до ІКС.
Михаїл Хопкінс під час тренінгу в Союзі на Байконурському космодрому 14 вересня.
26 вересня Михайла, а також Олега Котова та Сергія Рязанського пішли на ІКС.
9402109
Повний місяць над Меморіалом Лінкольн, 19 вересня.
123456Наступна
Сузір'я креветок зображується астрономами з Чилі на телескопі VLT. Створення на відстані 6000 світлових років з Землі.
Р
Введення Mount Paluweh, Індонезія, 4 вересня
Спіральна галактика IC 2560 в насосі сузір'я, на відстані понад 110 млн світлових років з Землі.
Молодий місяць і Венера (верхній лівий кут) в небі над Амманом, Йорданія, 8 вересня
р.
Молоко шлях над Європейською Південною обсерваторією в Чилі, 12 вересня.
Гуморові ознаки в космодрому в Вірджині: «Вліво з МІСС», «Страге – місяць». Фото напередодні запуску "прокату" до МІС, 16 вересня.
Перейдіть, 18 вересня.
Нарешті, я хотів згадати дуже сумну деталь. Тепер ми маємо одне джерело менше. Веб-сайт НАСА офіційно припинив свою роботу, вимкнув телескоп Hubble і роувер Curiosity. Це пов’язано з проблемами бюджету США. Ми сподіваємося, що ситуація буде покращуватися.