1075
Бакалавр? Майстер? - Чистіть туалети!
Behamin Serra Bosch, 25-річний Spaniard, який живе в Лондоні, став символом високої молоді в Європі. Історія того, як він не знайшов використання для його вищої освіти в рідній Іспанії, він опублікував на Facebook минулого тижня.
Пост Behamin на соцмережах показав, що незважаючи на три вищі освіти, зокрема ступінь магістра в бізнес-школі Барселони, він змушений залишити рідну Іспанію і піти в Великобританію, сподіваючись знайти роботу там принаймні.
Бехамін Серра Bosch тепер живе в Лондоні. І він знайшов роботу: йому довелося чистити туалети, щоб заробити гроші.
Ось переклад з іспанської Facebook повідомлення:
«Я ім'я Behamin Serra. У мене є два ступінь бакалавра і один ступінь магістра. І я чисті туалети. Ні, це не жарт. Я повинен зробити це, щоб платити за оренду в Лондоні. Я працюю в кав’ярні з травня. І сьогодні вперше, після 5 місяців роботи тут я зрозумів, що тепер я бачив ситуацію досить чітко. Чистий туалет. У мене були такі думки: Я отримав відзнаку від двох вищих навчальних закладів та чистих туалетів в країні, яка не є навіть рідною. Я не просто роблю це, звичайно. Я також зробіть каву, протріть столи і промийте чашки. І я не соромлюся. Чистка є досить гідною роботою. Єдине, що я повинен зробити це, тому що в Іспанії я не мав шанс отримати роботу. У Лондоні є багато Спанісарів. «Я люблю чуму» І не побачимо в ній по-справжньому. Ми не підліток шукаємо пригод, бажаємо дізнатися мову і мати цікавий досвід. Ми переселенці. Я завжди був гордим, я не заперечую його. Хто знає мене особисто, що я маю на увазі. І я хочу, щоб зробити собі посмішку для клієнтів, які дивляться на мене, бо я просто бариста. Я хочу, щоб отримати дипломи і повісити їх у обличчя. Але нічого не змінить. Відчувається, як ці шматки паперу можна використовувати тільки для очищення туалету. Шамінь. Я думав, що я заслугив більше після того, як ставити так багато зусиль у мої дослідження. Я думаю, що я був неправильним.
Після того, як вона була розміщена в п'ятницю, 27 вересня. Щоденна телеграфія має дублений Behamin Serra Bosch голос втраченого покоління Іспанії.
Компанія Bosch – це не єдина європейська європейська країна. Наприкінці серпня цього року рівень безробіття серед молоді до 25 років в Іспанії досягла 56,1%. Цей номер є рекордним. Раніше цього року компанія «Bloomberg» повідомила, що кількість Спанісарів, що надходять до Великобританії, щоб працювати з 2009 по 2010 рік, з багатьма високоосвіченими молодими професіоналами, які змушені працювати в швидкому харчуванні та інших малоплатних роботах.
Джерело Ваш текст за посиланням. й