Фото екскурсія до Прип'ят

Будинок збереглася досить добре, ви зможете прогулятися по його в'їзді без побоювання, що стелі будуть «згорнути» під ногами. З вулиці фасад виглядає таким чином, типова картина для сучасного Прип'ят - загустки пряжки Полісся, серед яких, якщо дивитися уважно, можна раптом побачити скелети з багатоповерхових будинків.

Повернемося всередину.

Фото екскурсія до Прип'ят р.

Давайте уважно і уважно згадуємо, що занедне місто необхідно зберігати для майбутніх поколінь – це неоцінний музей. Знак на в'їзді до входу придбав новий, несподівано гіркий зміст.

Вхід вражає. Імпресивний, перш за все, як природа починає приймати самостійно з людини (Я напишу більше про це в окремому пості про Прип'ять). Водоспади пливуть по стінах, є багато видів цвілі і мох всюди.

Давайте подивимося на одну з квартир. На в'їзді я звертаю увагу на електричний щит - в Мінську, вони виглядають різні в будинках того ж року будівництва. Вміст довгий пішов – швидше за все, вкрадений «чорний метал», який досить багато приходить до Прип'яті навіть зараз.

Квартира. На правому в'їзді в приміщення, подвійні двері. Він, мабуть, вітальня. Не існує покриття на підлозі тривалий час - бетон піддон.

Вітальня з балконом. На правому полірованій секції ДСП. Всі розділи довгоїлися лотенами. Стільці вийшли вниз, шукаючи щось під подушкою.

Ще один номер. Зверніть увагу - колишні тенти навіть змогли змінити шпалери один раз - спочатку приміщення було жовтим, а потім стала синьою.

Кухня. У відкритому вікні було багато сухих листя. Ось тільки одна ліва з плити.

Туалет.

Давайте перейдемо. Сходовий чохол виглядає так. Є шматочок меблів між підлогами.

Найімовірніше, це щось схоже на тумбу для взуття, або нижній частині утримання. Я побачила щось схоже, коли я був дитиною, але я не можу пам'ятати, що це було. До речі, це дуже цікаве відчуття часто ставилося до мене в Прип'яті - так як якщо вчора не зникли в одному другому, але залишився десь у вигляді цілого і повного світу - разом з речами, запахами і звуками - і зараз повільно зникне в оживлення, розпадаючи.

Ще один дитячий майданчик. Для кращого представлення місця розташування - точка зйомки розташована на місці входу, за першими дверима ми бачимо дві двері - ліві і прямі, це квартири - однокімнатні і трикімнатні. І справа - електричний щит.

Приїхати

Вітальня з прилеглою кімнатою, напевно, була дитяча кімната.

Так, дитяча.

Дверноб. У білоруських квартирах з тих років не було ручок цього типу.

Кухня. Питна плита також відкрита до землі. До речі, у всіх кухонних плитах Прип'яті були електричними.

Давайте перейдемо. Будьте обережні, щоб не спробувати на моху (це радіоактивний).

Ще один номер. До землі, буквально нічого не залишилося. Я не хочу представляти людей, які захоплюють квартири занедбаного міста. Можливо, звісно, що зайві речі були просто зібрані і проведені дезінфікаторами - вони, наприклад, перекопують повноцінні холодильники з вікон, щоб уникнути епідемій, але я думаю, що банальні локони розмалюються через розділи.

Фото екскурсія до Прип'ят Р

Див. Сірий пил на ньому кілька десятиліть утворився деякі колонії і острови життя. І проіснував жовті шпалери в моєму Мінську багато років тому.

Ще один номер. До речі, звертайте увагу на акумулятор - в цьому будинку є цікавим дизайном, нагадує акумулятори в сучасних будинках.

І ось для чогось відкрився навіть підкладка матраца - що можна виглядати? І приділіть увагу балкону, а точніше лоджія. Засклена. Я використовуюсь для того, щоб скляна лоджія в СРСР не допускається, аж до 1989-90 років.

Кухня. На стінах є залишки плитки.

Давайте перейдемо. Підлога в в'їзді виглядає таким чином, потрібно постійно виглядати де ступня - адже на підлозі безліч дрібних фрагментів і сміття.

Трубопровід.

Ще одна квартира. Тут шпалери практично повністю «знімають» на підлогу - від вологості і часу. В даний час Прип'ять вже пропустили «точкову не повертається», до якого будинок все ще може бути відновленим і придатним для життя.

Пасажні номери. Тут я стояв довгий час і подивився на щит електроплівки під стелю - і вони дійсно були.

На кухні було знайдено замість меблів і плити залишки якоїсь чорної ізоляції товстого кабелю.

Номер теж. Я не знаю, що це.

Ще один номер.

Вид вікна міста.

й