Найвища дівчина світу і її найкоротший хлопець

Найвища дівчинка світу - 17-річний Іллін Сільва. Висота - 2.03 м. Вона живе в Салінополісі, Бразилія, і займає 22-річний Франліндо Да Сільва, який на 1,63 метрів заввишки. Єлисані страждають від своєрідної форми гігантізму, яка з'явилася в результаті пухлини на гіпофізі. Лікарі знімали пухлину, але висота, дівчина в її 17-му, подарують голову старту в будь-який баскетболіст.
«Я не збираю його, Бог вибрав його для мене. й

Єлисані хоче бути моделлю. Вона говорить про свого дружця, «Я приваблював свою особистість, шлях він спілкується з людьми, і шлях його лікує мене. Єдине, що мене турбує, що коли ми йдемо на руки, люди думають, що він мій молодший брат або син. й

Франліндо працює на будівельному майданчику. Він каже, що його друзі часто запитують, як він захопить її, але він завжди відповідає, що немає бар’єрів для любові.

«Я дивовижна людина. Так, вона висока, але дуже гарна, вона має гарне обличчя. Я не заважав її висоту.

«Я відчуваю себе в ease з нею, я не подбаю, що інші думають. й

Єлисані некомфортна їзда шкільного автобуса, а потім вона ліва школа через дразнекласників.

«Це важко для мене бути вдома. Я звернувся і я завжди вдарив балки або стелю головою. й

Єлисані живе в маленькому будинку з сестрами і матір'ю Ана Марія Сильва і stepfather Luis Jorge.

"Я хочу її бути звичайною дівчиною," її мама говорить. Я знаю, що іноді вона відчуває себе некомфортним, і вона хоче бути як всім іншим.

Єлисані з матір'ю Ana Maria Ramos і сестра Meire.

Найвища дівчина світу і її найкоротший хлопець Р

У зв'язку з швидким зростанням, дівчина має часті мігрені і болі в кінцівках.

Джерело: bigpicture.ru