906
Як отримати шлюб
Сьогодні я дізнався, як мій сестра одружився. Вона бажала кокосу. Вона купила, приніс її додому і відкрив її. Відкрив час, відкрився два, нічого не працював. І проживала на 5-му поверсі, спуски були асфальтованій парковці. Вона вирішила покинути кокосу вниз, щоб розбити його. Я чекав, поки він був темним, і ніхто не буде. Паркінг літ. Так само в разі, якщо я взяв шматок паперу, написав його не "Кокос не з'їсти", вийшов вниз і покласти його на тротуар. Я отримав і прокинув кокос з вікна. Коли вона прийшла, на тумак поруч з «приміткою» сіла хлопець, примушений, але усвідомлений, який був дивним. Це кокос. Всього. У нічному клубі, майже в якому її мамі подарували народження, відлякувалися дзвінки на 03, йде з ним до лікарні. Як ми зустрілися. З слів «люда»: «Я додому, я не торкаю всіх, я бачу лист на асфальті, я приходжу до читання «не кокосового їсти», я зупиню і дивитися навколо. Ні. Я стоячи там за хвилину, і я чую, зверху. А потім вона любить туман. Він вже був одружений. Coconut знаходиться в бічній панелі прямо зараз. Всього.