Фестиваль мистецтв

The CityLeaks Urban (Українська) Арт-фестиваль 2013 в гостях у митців з різних куточків світу. Я пропоную вам невеликий віртуальний тур його місць і познайомитися з роботами вуличних митців.
Фестиваль мистецтв

Каталонський художник АРЗ досить молодий, але вже вдалося запам'ятати кілька масштабних робіт.

Фестиваль мистецтв

Фестиваль мистецтв

Фестиваль мистецтв Р

Фестиваль мистецтв

Флорін і Крістоф, відомий як Low Bros, пофарбував гігантську вовк голова, яка, якщо ви подивитеся тісно, може не здаватися, як голова на всіх.

Фестиваль мистецтв р.

Фестиваль мистецтв

Художники з капітана прикордонного співробітництва зайняли залізничну набережну, зображуючи орелу, що переходить на флокацію овець. Я думаю, що неоднозначність образу зрозуміла кожному.

Фестиваль мистецтв

Фестиваль мистецтв

Фестиваль мистецтв Габаритний зображення

Бразильський ГАІС відомий своїми абстрактними кресленнями. На фестивалі він створив гіпнотичну стіну.

Фестиваль мистецтв

Фестиваль мистецтв

Фестиваль мистецтв

Дуже драматичний і емоційний портрет старого чоловіка на Дассельстрасі. Автор: Хендрик Бейкірх.

Фестиваль мистецтв р.

Фестиваль мистецтв

Фестиваль мистецтв р.

Темні скрипти з Маріуш Варас ака М-Місто.

Фестиваль мистецтв

Фестиваль мистецтв

Фестиваль мистецтв

Фестиваль мистецтв

Klaus і Joe of the duo MaJo Brothers показали, що наш світ є лише набором нулів і юнітів бінарного коду.

Фестиваль мистецтв

Фестиваль мистецтв

А ще кілька фестивальних робіт.

Фестиваль мистецтв

Фестиваль мистецтв

Фестиваль мистецтв

Фестиваль мистецтв

Фестиваль мистецтв р.

Фестиваль мистецтв доб. 4

Фестиваль мистецтв

990 р.

Фестиваль мистецтв

Фестиваль мистецтв

Фестиваль мистецтв

Як видно, малюнки на стінах не обмежені. Марк Дженкінс сам прийшов на фестиваль і влаштував його бездоганні установки.

Фестиваль мистецтв

Джерело: рибальська сітка