Фестиваль мистецтв

The CityLeaks Urban (Українська) Арт-фестиваль 2013 в гостях у митців з різних куточків світу. Я пропоную вам невеликий віртуальний тур його місць і познайомитися з роботами вуличних митців.

Каталонський художник АРЗ досить молодий, але вже вдалося запам'ятати кілька масштабних робіт.

Р

Флорін і Крістоф, відомий як Low Bros, пофарбував гігантську вовк голова, яка, якщо ви подивитеся тісно, може не здаватися, як голова на всіх.

р.

Художники з капітана прикордонного співробітництва зайняли залізничну набережну, зображуючи орелу, що переходить на флокацію овець. Я думаю, що неоднозначність образу зрозуміла кожному.

Габаритний зображення

Бразильський ГАІС відомий своїми абстрактними кресленнями. На фестивалі він створив гіпнотичну стіну.

Дуже драматичний і емоційний портрет старого чоловіка на Дассельстрасі. Автор: Хендрик Бейкірх.

р.

р.

Темні скрипти з Маріуш Варас ака М-Місто.

Klaus і Joe of the duo MaJo Brothers показали, що наш світ є лише набором нулів і юнітів бінарного коду.

А ще кілька фестивальних робіт.

р.

доб. 4

990 р.

Як видно, малюнки на стінах не обмежені. Марк Дженкінс сам прийшов на фестиваль і влаштував його бездоганні установки.

Джерело: рибальська сітка