Мальдіви Республіка (Мальдів)

Мальдіви - країна в Південній Азії, розташована на групі альтистів в індійському океані на південь від Індії. Аеропорт Мальдіви знаходиться на штучному острові прямо в середині Індіанського океану. Автор розповість про те, як провести день в цій гарячій країні і чи є дійсно «парадез» на землі.

Відкрито аеропорт 19 жовтня 1960 р. У першому проході (914 по 22 м) було покладено сталеві листи. У травні 1964 року уряд Мале вирішив замінити тротуар з асфальтом. Зняття старого покриття було здійснено чотирма групами місцевих жителів, які змагалися за грошовий приз 1,000 Малдівського Руфі. 12 квітня 1966 р. 11 листопада 1981 року аеропорт був відкритий в якості Міжнародного аеропорту «Малеч». 26 липня 2011 року аеропорт був офіційно названий «Міжнародним аеропортом ім.Ібрахіма Насіра» на честь другого президента країни.

Основний термінал міжнародних рейсів:

789752 р.

611532

р.

Мальдіви - мусульманська країна і в'їзд до острова з спиртом категорично заборонено, весь багаж відскановано з цієї причини:

На території аеропорту безкоштовний Wi-Fi приємно здивує дуже приємна дитяча кімната:

р.

Як проводиться перевезення в Мальдівах?
Ви приїжджаєте в Міжнародний аеропорт Male, потім ви отримаєте передачу на острови: якщо ви не пливе, це буде човен.

60.000.

Мале це морський вантажний порт, тому вантажні кораблі також є:

Якщо літак прибуває в нічний час, єдиний вихід готелю. Прибуток дорогий прямо біля аеропорту і більше бюджету в Малому або на острові Хулум.
Це "доні" - пасажирські човни, які ходять з острова Хулуля до столиці Чоловік:

Якщо ваш острів знаходиться далеко - ви будете прийматися морським літаком однієї з двох компаній - Мальдівським авіаподатком або Трансмалдівським, внутрішній термінал розташований на іншій частині острова, поруч з міжнародною очікуванням цих автобусів:

Тут знаходиться внутрішній термінал і паркомісця:

р.

Дорога йде по периметру острова на краю проходу і під час зльоту і посадки повітряного судна, прохід заблоковано:

Наш автобус припинив...

... пропустити літак посадки з Доха:

468154

Кількість населення становить 100 000. Це одне з найбільш щільно заселених міст світу з точки зору співвідношення населення до загальної площі:

р.

Недостатня кількість земель призвела до видалення об'єктів зберігання нафти і тюрмортів до деяких островів, з яких, звичайно, неможливо буде втекти. У столиці та курортних островах є два великі відмінності. Звичайне місто мусульмани і домінування розкоші на курортних островах.

Тут знаходиться вид на Male з аеропорту:

Окремий острів зберігання нафти:

р.

І тепер для ліричної ...

На шляху (до 24 годин) або $100 зупинок більше 24 годин. Важливо, щоб наш основний маршрут був дуже гарною ціною, так що ви не можете літати на Мальдіви так дешево. Так я почав вибрати, де провести 1-2 ночі, але знайшов, що вартість ніч коливається від 180-200 до нескінченності. Нерідко тільки сніданок включений, і вечеря в ресторані буде коштувати від 50 $ на людину ... і немає альтернативи - це острів!

Мій пошук призвело до:

1,1 км Найдешевші (!) острови:
Бандо-Айленд (10 хвилин на швидкість бота) Човен $50 цілодобовий, номер з сніданком і вечерею $180.
Paradise Island (30 хв на швидкості бота) Човен $80, сніданковий номер $ 170. Згідно з відгуками, все на островах дуже дорогі, тому «розрив тільки» = ще 50 $ для вечері в ресторані.
Fun Island (40 хв на човні) – середня за відгуками та фотографіями, 150 за номер + 100 за катер.

Результат: в цей день заливається в + 500-600 доларів. Варіант пішов.

На невеликому острові я не знаю, що це зробити більше 1 дня. Особисто, я буде нудним і нудним. Але це не так.

2,2 км Я написав до трьох місцевих агентів з питання «за 5-6 годин, щоб прийняти до одного з найближчих островів і повернутися в аеропорт». Вони просять за $150 до $300 за гравця.

3. У Він написав на Bandos Ostorov (неарший) на тему "тільки, щоб поплавати їх за 40 доларів". Дуже малопомітно писав «що катер повинен поєднуватися з іншими пасажирами», і т.д. Я знаю, що вони не потребують таких клієнтів. Хоча $40 за 10 хвилин на човні !!!

4. У В результаті вони вирішили піти купити на громадському пляжі на острові Хулума - це сусідній острів, підключений до аеропорту, тепер він побудований, є пара недорогих простих готелів на березі (тобто не курча букало). Вартість трансферу $1, 10 хвилин.

Прийняття готелю Fuanna Inn на острові Хулхумала, де ми копали, номер в ньому коштує 50 доларів, чудова вечеря на терасі для даху всього $ 6!

р.

Ми завершили покупку на великому пляжі. Але спека, гасіння екваторіального сонця не схожа на неї. І в картинках, так, виглядає красиво. The Maldives - це розкішний бренд, який нічого більше. Я був у Південно-Східної Азії, все одно, ті ж острови, але за адекватні гроші за будь-який бюджет.

Тут ви можете написати про те, що я не був «на-на-парадіс-ост-на-Мальдівас»... так, я не був, але я прекрасно уявити, що платити достатньо грошей я отримає той же білий пляж з хребтом дном зламаних коралів, банальних пальмових дерев, розсихання сонця, нудний басейн, сумнівне хропіння у вигляді будь-яких розваг. Острів невеликий, він не має нічого, крім білого піску, пальмових дерев і бірюзового моря. І друзі торкнуться пізніше... "Ви були в Мальдівах" :) В цілому, мій результат - це так цікавий і різноманітний, що варто намагатися все, але навряд чи і сміливо ідолізує популярний бренд «paradise Maldives».

Мальдіви не можуть бути красиво видалені з вершини, так як виліт був вечірнім і сонце вже мало достатньо для гарної аерофотозйомки:

Джерело: alexcheban.livejournal.com