Мини-Буга

Tengbom Архітектори розробили цей міні-апартмент, який має все необхідне для життя студентів з мінімальним простором. Смарт студентський блок буде відображатися до 8 грудня в Музеї мистецтв Вірсерум в Швеції, а 22 буде побудовано в 2014 році для студентських оренд. Це дизайнерський шедевр. Це насправді виглядає як собача. Чи варто навчатися студенти? Я особисто не жив.

Всередині є стіл, на якому можна пити утрьох, і при бажанні, чотирип'ять, а також раковину біля столу. І це добре. Не пропустіть занадто далеко, якщо ви занадто багато. І як морська мудрість говорить, тільки мертві не мочитися в митті!!!

Є навіть пластикова квітка. Чи не можна їсти, але приховувати п'яти - досить!

Це те, що він виглядає вище. Я дивлю, чому вони врятували гроші на макі. Я промишу нефарбовану деревину, особливо відбілювача. І так, є туалет! Отже, якщо мийка зайнята, або вам потрібно запускати зовні в великий спосіб, не запускати. На жаль, немає душу. Де поганий студент буде лазити, і головне, як пахнути, я не можу сказати. Це мінус для розробників.

Також є сміття. Не купуйте його.

р.

Але це реальний тест, через який поганий п'яний студент повинен піти практично щодня. дуже тренує спритність, гнучкість і так далі. Крім того, можна спати на підлозі. Якщо ви не прийшли,

Це будинок. Я не можу уявити, як студенти будуть жити там, але це весело тримати відпочиваючих в таких місцях. Поставте 10 грандіозних на станції і дізнайтесь, як розраховувати гроші.

Джерело: dymontiger.livejournal.com