Червоний Скаче Ход в роздріб

3610Р. 4200Р.
Зображення червоної гудзики і сірого вовка ніколи не залишило кращих думок людства. Я думаю, що, як відомі письменники розповідають про своїх дітей вночі.

Річард Бач
- Я морква! сказав Вовк.
до Це ілюзію, Red Riding Hood відповів.
Під крилом 10.17 "Кесний-152" з горизонтальним чотирициліндровим двигуном Lycoming O-235-L2C потужністю 3,8 л. і місткість 1 × 110 к.с. в 2550 об. хв. розводять сині вершини чарівного лісу. У літаку висаджують на передній частині кабіни, побудованої з білого каменю.
до Ви бачите будинок? попросила маленька червона їзда капюшона, посміхається.
до Ми приваблюємо будинки і бабусі в наше життя, вовк зважився.

Харуки Мураки
Коли я прокинувся, маленька червона їзда з капюшоном все ще гасить. Я копчений сім сигарет в ряду і пішов на кухню, де я почав робити локшину. Я завжди приготував локшину дуже ретельно, і я не люблю відволікатися. На радіо Коли я зробив локшину з соусом, ганчірка дверцята. Я ходив до дверей, шукаю на шляху до кімнати. Маленька червона їзда з капюшоном була все жерта. Я захоплюю вуха, один вухо освітився ранковим сонцем. Я ніколи не бачив такого вуха в моєму житті. Відкриття дверей, я бачив вовк. Вівці відразу прийшли до розуму...

Володимир Маяковський
Якщо
comrade
Ви носити
Шапка,
червоний
ковбойши
м'ясо
Сходи, йдуть сміливо.
Ви зробили.
п****
Йому сміливо,
нікому
страх не
мастурбація
торти
для бабуся,
рогоносець
вовк
лаціна
життя!
Хлопець De Maupassant
Вовк зустрівся з нею. Він досліджував її з своєрідною думкою, що досвідчений парафійський леч лікує на покраїнскій мультатистій жінці, яка все ще намагається бути невинним. Але він вірить в її невинність не більше, ніж вона робить, і як якщо він бачить її роздягання, її спідниці падають один за одним, і вона залишається тільки в сорочку, під якою визначаються солодкі форми її тіла.

Віктор Гуго
Red Riding Hood був гоління. Вона була самотньою. Вона була самотньою, як голка в степу, як зерна піску серед зірок, як гладіатор серед отруйних змій, як сомнабула в плиті.

Джек Лондон
Але вона була гідною дочкою її забігу; в її венах протікає сильна кров білих підкорників Північної. Так, не зв'язуючи око, вона прокинула себе на вовці, застрявши його дроблення удару і відразу повернув його з однією класичною верхівкою. Вовк побіг у страхі. Вона виглядала після нього, посміхається своєю чарівною жіночою посмішкою.

Гавриїл Гарсія Маркец
Багато років пройдуть, і вовк, стоячи на стіну, чекаючи зйомки, запам'ятають, що довгий вечір, коли бабуся їсти стільки алсеничних і тістечок, як буде достатньо, щоб вбити багато щурів. А якщо нічого не сталося, то вона дрочить фортепіано і сіється до середини дня. Через два тижні, вовк і червона їзда Ходу спробували зануритися наметом неслухняної старої жінки. Вони дивляться з миючим сердечником, як синього світла, змивається вздовж шнура до детонатора. Вони обидва заглушують вуха, але в марлі, тому що не було чутно. Коли Трохи Червоний Скаче З капюшоном поганий піти всередині, сподіваючись знайти мертвий бабуся, вона побачила, що життя в її принаймні було досить: стара жінка в загартованій сорочку і charred wig rushed назад і forth, забиваючи вогонь ковдрою.

Едгар Пое
На краю старої, похмурої, випромінюваної в таємничо житній вівці лісу, над яким зношені темні хмари гріхістерських фумерів і почуло жирне звучання фетрів, жива Червона їзда в містичному жахі.
Вільям Шекспір
З'їсти або не їсти, що це питання.

Патріарха Сускінд
Запах вовка знезаду. Він занурився як камеру таннера, де були декомпозиції. Від своєї брудної, сірої шкіри, оманивши неприпустимий запах відмерлості, солодкий гіркий, викликаючи нудоту і розпад. Сам Вовк не відчував цього, він був повністю зосереджений, він був захопленням Червоної Скачі. Захищаючи від віолету на світанку, неприпустимий запах, що квіти мають лише кілька хвилин, перш ніж світитися, коли бутон ще не відкрився.

Рослинництво Кіплінг
до Ми ж крові! cried червоний скаче Ход після вовка. - Гарне полювання!

Заслужений де Балзак
Вовк досягнув свого грандіозного будинку і збивається на двері. Цей дверцят був виконаний в середині 17 століття невідомим майстером. Він виготовив його з того ж модного канадського дуба, дав йому класику форму і вішуючи його на залізних шарнірах, які можуть бути добре в той час, але різко зараз розводять. У нижньому правому куті не було орнаментів або візерунків на дверцятах, тільки один подряпин був видимий в нижньому правому куті, який був сказав, що був виготовлений Celestin de Chaward, улюблений з Marie Antoinette і материнської музинки Grandfather Red Riding Hood. В іншому випадку двері були звичайними, і тому не варто забувати про нього докладніше.

Еріх Марія Зареєструватися
Приходьте тут, вовк сказав.
Червоний Скаче Ходу заливають дві склянки коньяку і сісти на ліжко. Вони вдихають знайомий аромат коньяка. Довгий і втома в цьому коньяку - довга і втома від загартування сутінки. Когнак – життя.
- Звичайно, вона сказала. - Ми не робимо нічого надії. Я не маю майбутнього. Вовк був німим. Він погодився з нею.