ринок бреї

Автор цього фотозвіту часто любить прогулятися по різних ринків і ювелірних магазинів. Нещодавно він відвідав один з цих ринків у Брукліні і покаже вам, що ви можете придбати. Я не запитав ціну. Не завжди зрозуміло, де продавець є, і я не мав мети купити що-небудь там. Ціни на такі скарби зазвичай в діапазоні від 5 до 100 доларів. Найлегші речі 5-10-15, щось більш серйозне, як камера, продаж за 40-60. Великі або якісні речі йдуть над зливом. Щось набагато дорожче, але рідко. Не є антикваріатами, це просто старі речі. І це Нью-Йоркські цінові теги. Зовні, все це значно дешевшим.

ринок бреї

Ви можете знайти будь-який на ринку парі. Іноді асортимент дійсно дивує своєю безглуздістю. Але якщо вони продають його, то хтось, ймовірно, потребує.

ринок бреї

Хтось робить і продає залізні листи. Ви можете придбати один, ви можете ввести слово.

ринок бреї р.

Коробка коней, пружин і передач.

ринок бреї

Смуги від роботи комбінезони. Майже кожна механіка має одну з його імені. Я не знаю.

ринок бреї

Лялькові обличчя.

ринок бреї

Сміляві автомобілі

999 р.

Стрічкові пряжки.

ринок бреї

Дівчина пришиває подушки з тваринними принтами.

ринок бреї Габаритний зображення

Кас-іронова русалка.

Банк свиней. Поставте монету на язику, натисніть важіль і гаманці Negro.

ринок бреї

Також банк свиней.

ринок бреї

Це найхолодніший. Її дно ущільнюється. Ви не можете просто отримати гроші. У дитинстві в таких випадках все вийшло за допомогою регулярного лінійки.

ринок бреї

Хтось продає одяг власного пошиття (попередня робота). Я хотів американський прапор як скатертини. Дівчинка в шкарпетці (на вулиці була під 30С) також красива.

ринок бреї

Задній глобус.

Суддя за картою вона післявоєнна (до 56-го року).

ринок бреї , доб. 114

М'ясорубка. Як я фотографував її, я почув один хлопець розмови з іншим в Росії з сильним акцентом, дивитись! Я знаю, що це буде! Це м'ясорубка. Мій бабуся має один.

ринок бреї

Ключі, ваги і камери.

ринок бреї р.

У мене є один вдома десь. Або схожий. Також складаний і Кодак.

ринок бреї р.

Можна з квіткового чаю.

ринок бреї

Горохи для розбиття льоду. Продається тільки на великих шматках.

ринок бреї

Мапа

ринок бреї

Килими.

ринок бреї

Деякі срібні ювелірні вироби. Але я не люблю їх, але історія. Як простий і душевний він. Це дерев'яна коробка, а чорна квасоля внизу.

ринок бреї

Він пояснив дитині, які записи і де музика виходить з. Об'єм фонографії регулюється відкриттям дверей. Найширші вони відкривають, гучніше звучання.

ринок бреї

ринок бреї

ринок бреї

Шилер Дурдона кут.

ринок бреї

Старий інструмент.

ринок бреї

Коробки, в яких раніше перевозяться скляні контейнери.

ринок бреї

Старі фотографії. На кожному ринку телятини існує. Я не знаю, хто хоче старі сімейні фотографії.

ринок бреї

Вуличні знаки.

ринок бреї

Автомобільний номер з 1929 р.

ринок бреї р.

Постові марки з Гітлером.

ринок бреї

Ще одна компактна камера.

ринок бреї

Я можу зрозуміти, чому люди купують старий одяг, але це таємничість, чому вони купують старі взуття. Особливо якщо вони звичайні туфлі.

ринок бреї

Взуття Hipster.

ринок бреї

Фоторепортажі.

ринок бреї

ринок бреї

Стара школа.

ринок бреї

ринок бреї

Записи.

ринок бреї

Фімілярні обличчя.

ринок бреї

Цікаво, що вітер цей підручник приніс до Нью-Йорка.

ринок бреї

ринок бреї

Ця компанія виробляє і реалізує комплекти, виготовлені у вигляді вітрильника.

ринок бреї

Ці хлопці продають футболки.

ринок бреї

Велосипедні постачальники.

ринок бреї

Я ніколи не бачив повністю хромований велосипед до.

Ця компанія продає все з картиною велосипеда.

ринок бреї р.

На додаток до старих речей, є намети з різною їжею.

ринок бреї

Але я думаю, що це трохи дорого. Прізвище піци на 5 хвилин. Причепа праворуч - це мобільна піца.

ринок бреї

Джерело: samsebeskazal.livejournal.com