Шанхай з вище

Шанхай є одним з найбільших мегаполісів світу. Спостереження за ним, а також велика кількість великих міст, приємно з висоти. Як пише автор, можна повністю піти в будь-який житловий будинок, піднятися на поверх і не потрібно навіть відкрити дах, в під'їздах великих і комфортних вікон.
Шанхай з вище

На жаль, погода в Шанхаї майже завжди погана. Низькі хмари закривають шлях до сонячних променів. З п'яти днів чотири були повністю перевантажені.

Шанхай з вище

Це з вікна першого готелю.

Шанхай з вище

Шукаю це, я був нудним: Я не схожа на міста з хмарочосами. Але Шанхай - це не Нью-Йорк і навіть Гонконг, прогулянка на землі, не відчуваю себе як Лілліпут, а старі райони готують багато цікавих речей для тих, хто дайвінг там!

Шанхай з вище р.

Таке житло було добре в Шанхаї кілька десятиліть тому. Сьогодні, ніхто не хоче жити в цих руїнах!

Шанхай з вище

Тут є контрасти всюди!

Шанхай з вище

Шанхай з вище

Це серце міста. Дитячі та спортивні майданчики розташовані в самих незвичайних місцях.

Шанхай з вище р.

Старі райони на фоні нових будівель – це головний кліше всіх, хто фотографує Шанхай. Але це також найкращий спосіб показати, що місто дійсно є. Все змішане.

Шанхай з вище

Також цікаво знімати місто з вікна поїздів наземного метро.

Шанхай з вище

Тепер ми піднімаємось на Шанхайські житлові будинки. Всі нові будівлі загороджуються, всередині є охороною. Побачивши європейські обличчя, він запитує не питання: вони не будуть розуміти його в будь-якому випадку. Просто пройдіть, введіть вхід, сходження ліфта, і ви чекаєте переглядів різної краси!

Шанхай з вище

Якщо ви перетворите голову, є порожній простір. До недавнього часу з'явилася щільна стара будівля в їх місці. Дуже скоро будуть нові будинки і нові дахи, де можна піднятися. Все має свої переваги!

Шанхай з вище

Але ці види зникнуть щодня.

Шанхай з вище

Ці п'ятиповерхові будинки, відносно жорсткості, також, здається, бути сливами.

Шанхай з вище

Старий Шанхай знищується. Спочатку вони знищують з екскаватором, після чого вони розбираються планками. Резиденти мають різне ставлення до цього: деякі вважають його катастрофою, трагедія і втратою історичних зв’язків, інші повністю підтримують міські органи.

Шанхай з вище

Завдяки великому сучасному місту потрібні великі, сучасні дороги.

3610Р. 4200Р.

Контури нового Шанхаю вже стали впізнаваними по всьому світу завдяки ретельно відібраним бісером в контурі неба, горизонтальної лінії. Місто може бути визнаний лініями його будівель, таких як Нью-Йорк.

Шанхай з вище

Звичайний двір звичайного будинку. Зателефонуйте, що "літ." Шукайте, як кілька автомобілів є! Але є красива площа!

Шанхай з вище

Я люблю геометрію цієї картини.

Шанхай з вище

Шанхай з вище

Шанхай з вище р.

Шанхай з вище

Шанхай з вище р.

4123773

Квартальна розробка старої Шанхаї.

Шанхай з вище

Вид міста з двох сторін річки.

Шанхай з вище

Шанхай з вище

Шанхай з вище

Шанхай з вище

На телебаченні, звичайно, є офіційна спостережна палуба зі скляною підлогою. Але я вирішив не піти там, а не спорт!

Шанхай з вище

Спортивний майданчик на балконі житлового будинку.

Шанхай з вище

Але ті зелено-коричневі будинки дійсно дорогі. Вони стоять прямо на набережній. Я пішов там, але далеко.

499 р.

Паркінг вже був організований у колишньому повіті. Бажаю в Москві продемонструвати пару блоків п'ятиповерхових будинків і зробити все відповідно до вашого розуму!

169637

Нерідко китайці встановлюють на дахах високоповерхових садів і парків. Ви читаєте історію про хлопця, який перетягував всю гору вежу?

Шанхай з вище

Будівля зліва розташована на будівлі Chrysler в Манхеттені.

Шанхай з вище р.

Де старі чверті все ще є дуже яскравим і цікавим. Я, брудний, yeah, він stinks! Це Китай, який проіснував тисячі років. Він буде залишатися в провінції протягом тривалого часу, але туристи, які прийшли в Шанхай, не побачать це.

Шанхай з вище

Джерело: macos.livejournal.com