Лідер Миколаєва тренування

Віталія Гуменна – перший погляд на простий студент Миколаєва, який мріє про створення власного фільму. У той же час хлопець в 19 років вже став ідолом юнацтва власним прикладом, проводячи, як можна змінити життя.

Вулиця Тренування дуже популярна серед молоді. За приблизними оцінками, понад 150 тис. осіб в Україні займаються спортом, а в найближчому майбутньому цей номер буде подвійним через відкриття нових спортивних майданчиків.

Віталійк є членом національної команди України в Workout, власником світових записів для витягування на бар з додатковою вагою +32 кг і проведення прапора на час. Як лідер нового молодіжного руху в Миколаєві, він мотивує дітей грати в спорт і сприяє здоровому способу життя.

Я пропоную читати інтерв’ю з цією метою молодим чоловіком, який запрошений на різні країни світу, щоб показати реальне шоу.

- Тренування для вас в даний момент є хобі, хобі або вже ваша головна діяльність?

Це дуже важливо, тому що я зробив цей спорт протягом 8 років. Це мій спосіб життя. Ви можете сказати, що я живу половину тренування і половину відео.

Ти зараз, так що ви запустили на 11. Хто приніс вам цей спорт і як це було все?

Я переїхав до солі і пішов до школи 51. Я був другом, який хотів би натиснути на бари, і я хотів би спробувати його занадто, але це не дуже добре. Все почалося в стандартному режимі. Я бачив інших хлопців, які були в тренуваннях, і я хочу спробувати теж. Я почав просто підтягувати, відштовхувати на стовпчиках. Згодом було бажання виконувати складні елементи.

до Що ще не називали "роботою"?

Я нічого не знаю. Тоді в інтернеті було поняття «повернення». Ми назвали самі, і тепер це слово, особливо для тих, хто працює, неприпустимо. Багато людей плутають тренування і перепланують. Зараз це люди, які просто намагаються спинитися в ремінцях, роблять сонце, тобто виконують не силові елементи, але технічні. Це свого роду гімнастики.

Чи є тренування спеціально для силових вправ?

Багато людей думають, що тренування просто вуличні розваги, не силові вправи. Але насправді це друга сторона поганої молоді, які звикли пити і курити. Хлопці, які займаються тренуванням, крім фізичних здібностей, розвиваються інтелектуально. Вони читають книжки, спілкуються один з одним на фестивалі, навчальні табори, тренінги. Таким чином, ми завжди розвиваємо фізичну та психічну складову.

Ви думаєте, що, дивлячись на вас, сучасна молодь залишить вулицю і зупиниться на грудях та пироги?

На 50% зникають офіційні дані, що ситуація «порушень у дворі» покращилася на 50%,

Може бути, тому що багато людей мають інтернет, і вони всі сидять вдома на соціальних медіа.

Я погоджуюсь, але я можу сказати, що є деякі переваги тренування в цьому 100%. Цей рух все частіше цікавиться молодими хлопцями, вони приходять і скажуть, що завдяки моїм відео, вони припинили пити і палити, почали тренування. У мене є хлопці, як це на моїй команді. Якщо ви не розвиваєте, і ви будете сидіти в Інтернеті або блукаючи по вулицях, що може стати вашим майбутнім, які перспективи?

Так, завдяки Вашому прикладу багато людей починають змінювати своє життя? Як часто ви чули від незнайомців, які ви непрямо допомагаючи їм стати кращими?

- Я чую, що багато. Звичайно, я радий, я плащую, і це мотивує мене не зупинитися. Звісно, з'явилися моменти, коли я досягла певних успіхів, і з ними приходили евфорія, але я знав, що не потрібно забувати, але рухатися далі. Але без цього евфорії не буде майбутнього успіху, тому лікування при виникненні голоду.

Рух тренування сприяє здоровому способу життя. Коли ви починали це, я підозрю, що вам не потрібно мотивувати?

Коли я зробив перші два місяці, я не думаю про це. Я просто хотів дізнатися щось. Але коли ви дізналися щось і подивитеся на неї більш спокійним, ви усвідомите, що вам абсолютно не потрібно спирту і може бути весело в іншому вигляді. Ви здорові, ви ростете, чому вам потрібен спирт? Ми не можемо говорити про щось погане. Ми маємо позитивне і здорове життя.

до Ви пробували алкоголь самостійно?

Звичайно я зробив, але я ніколи не сподобалося. Я не люблю смак алкоголю.

- Можливо, у вас є друзі, які мають шкідливі звички, і дивляться на ці хлопці, ви якось походите до здорового способу життя?

Віталія: Насправді, я ніколи не змушую всіх, щоб привести здоровий спосіб життя, але мої близькі друзі не пити або дим. Я не засудити людей, які курять або розповідають їм нічого. Так само людина, будучи біля мене, розуміє, що йому не потрібно.

Що ви думаєте про швидке харчування, яке так популярне серед молоді?

Віталія: Я використовую, щоб перейти до McDonald's, коли я не зацікавився здоровим харчуванням. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я не їсти зараз, тому що це не здорове харчування. В цілому тема харчування є такою довгою темою, дуже довгою.

Чи є у вас інші обмеження? Як не збирається нічні клуби, відхиляючи релігію, перегляд телевізора часто? Чи є щось, що ви не приймаєте в житті?

Віталія: Ми не є sect або політична партія. Ні політичної партії може похвалитися так багато людей з різних країн. Нічний клуб - це відходи часу, а перегляд телевізора - відходи часу. Я в основному спробую зробити щось корисне. Навіть коли я прогуляюся по вулиці, я носила навушники, і це не музика, яка грає, але англійські слова, які перекладаються російською мовою. Вивчайте англійську мову. Коли я виходжу з інтернету, я читаю книги. Я не сидю на VKontakte, але спробувати диверсифікувати життя якомога простіше. Коли люди люблять нас більше дванадцять країн, збираються на фестивалі, не потрібні клуби. Ми завжди знайдемо щось для спілкування та спілкування.

4747

Що ви читаєте, коли немає інтернету вдома?

Віталія: Я хотів би читати психологію. У книзі «Креативна візуалізація», яка розповіла вам, як досягти поставлених цілей. В цілому я навчаю англійську мову, тому я читаю словник і роботу з фразою книги.

18055879

Джерело: рибальська сітка