29-річному життів з батьком, який вже в сімдесятих сімдесятках, і твітів все цікаве, що батько говорить.

«Чому жінка сексуальна ... Ви не її рівень? Син, нехай жінка вирішує, чому вона не спить з вами, не робіть її.

«Ви хвилюєтесь занадто багато. Тут їсти бакон ... Що? Немає, я не маю ідеї, якщо це зробить вас краще. «Я просто обсмажую занадто багато бекону. й

«Дон, ніхто не піклується про те, що твій мобільний телефон. Ви не помітили його, ви просто купили його. Будь-який фольга може зробити це.

«Так, я розумію, що коли я повертаю на тапку на кухні, окропу заливають на вас у душу. Ні, я не пообіцяю, що я не буду це знову, я кажу я розумію принцип.

Я просто хочу тишу... Я не люблю тебе. Це означає, що я люблю тишу зараз.

«Чи ми говоримо далі? Новини транслює ... Дивись, якщо у вас є TB, нічого не буде змінюватися в півгодини, мій Бог.

«Діти поговорять, коли він говорить, відпочивати. Не знаю, що він знав ліки від раку і відмовився поділитися інформацією. ?

«Згадайте, як ви сміхалися на мене, коли я ходив? Ні, я не буду жартувати про це. Дзеркальне дзеркало. ?

«Не можна запозичувати сорочку. Як про миття одягу замість стоячих там шок?

«Ні, я не песимист. У деяких точках світу смоктати у всіх. Попереду він не соромиться, не оптимізм. ?

«Ви драматично захочете все. Все, що у вас є телевізор і надувний матрац. Я б не зателефонував: й

Який тиск? Маррі при бажанні. Ваше весілля просто ще один день в моєму житті, коли я не можу носити светри.

«Для батьків, як і для своєї дитини. При отриманні дитини

Приз Нобелівських премій та інших був захоплений простановою, ви не змогли. ?

"Війна герой"? Нах. Я був лікар в В'єтнамі. Моя робота була сказати, -Це відбувається, коли ви ебать простуденти, людина.' Візьміть цей крем, змащуйте свого друга. « » » » » » » » » » » » » » »

«Наука і мама природа в шлюбі, в якому Наука завжди дивиться, щоб приїжджати додому і знайти матір'ю природи з її сусідом. й

«Це слово для таких людей... Ні, я кажу це слово, але я не знаю його. Що я, поет?

«Я не отримую: Я потію, я запах ОК. Ви потієте, ви запах, як під ключ. Релакс, вона на біговій доріжці, вона вже знає.

«ОК, голосувати. Хто хоче рибу на вечерю? Привіт, демократія це не так добре, коли він ебать ви, це?

Не запустіть історію з «Це так смішно». Як кажуть перед сексом, "У мене є гігантський кліщ." Навіть якщо ви маєте право, то він звучить.

«Святий раз змащений дядько Боб. Розгорніть свої ребра. Боб пробив його на обличчі... Що я говорю? Це просто ебать врослий ніготь. Стоп збивання. ?

«Ні, ми не святкуємо цього. Я не знаю, хто Сент-Вален, я не дбаю, але я сумніваю, що він хотів людей ебать його як ознака поваги.

Вам подобається Стівен Гокін. Релакс, Я маю на увазі, непарлізована версія його. Почуття краще? Проксимус Forget I - сказав він