1339
Рурик. Загублені старі дні.
На жаль, нічого не прокоментувати. А матеріал представлений досить яскраво. І тема перекручування історії близько до нас таким же чином. А Задорнов зробив його кращим. Але стиль презентації – це маленька стресова, чесна. Я розумію, що коли людина забита в голову одна річ по всій його житті, і він не вірить і хоче довести протилежність, він може неминуче впадати в той же агресивний спосіб представлення матеріалу. Але мені подобається більш нейтральна заява. Ось факти, і ви вирішили самі і зробити висновки. І вже ковбаса починається з того, що глядач заповнився, і всі висновки не достатньо, щоб вони наполегливо оголошують, так що вони теж роблять це багаторазово і з акцентом. Зрозуміло, як кажуть. Крім того, не всі висновки, представлені в плівці, як розвідка, так неоднозначні. Ви можете сказати багато. Отже, гра слів, які можна перекручувати і інтерпретувати як так і так. Хоча оригінальне повідомлення, я повторю, дуже гідний. Історія була настільки скручена, що варто копати навіть якщо крихти можна відновити.
Все, що ви шукаєте, як я. Тема цікава і гаряча в усі часи.
Все, що ви шукаєте, як я. Тема цікава і гаряча в усі часи.