740
Чому ко-пілот у ралі?
Британський вершник Марк Фішер недавно знайшов себе в центрі скандалу, який зламався після того, як він сказав, що він не мав ідеї, що Гетьман Джонс, його довгого співпілота, він сказав йому під час гонки.
Ко-пілот повинен читати так звану «легенд» - серію нот, що описують маршрут треку, але Рибалка назвала його «повною нечутністю» і що він грав разом з співпільством всіх цих років. "Це просто абракадабра", - сказав він. Але організатори вважають, що в авто під час забігу повинні бути два люди. Я завжди взяв його з собою. ?
Джонс заявив, що вони були рівні партнери в команді, але Fisher негайно відхилено.
"О, прийти, - сказав він. "Список тільки - 100 PR2-4 на LV5-1 для виходу на землю!" несе 300. І що робити мені, коли я ходив на дев'ятдесят кілометрів на годину?
Це не перший раз Рибалка була темою обговорення через роль співпілота. У 2009 році на мітингу в Яв’янській, Фінляндія, без спів-пілота, він змусив бездомний вагрант на свій автомобіль, виконуючи стан «дві люди в машині». Вони дізналися про трюк після перегляду відеокамери, встановленого в машині, який показує, як фінська ко-пілот, замість читання легенди повторює «Ох, соромитися!» знову і знову, іноді вставки фраз, як «Подивитися, додому!» і «Знизити, ви притулок!»