Перли спортивних коментаторів

У середині матчу в спеку емоцій і хвилювання, спортивні коментатори іноді втрачають свій професійний компост і починають говорити, розтушувати і випускати такі перли, які потім йдуть в мережу надовго, піднявши настрій не тільки для любителів спорту.
Деякі фрази стали кричатими, і оповідання є анекдотом. Не тільки шанувальники футболу знають епізод з Миколаєм Озеровим: коментатор подумав, що м'яч був літати в ціль, і він шаутував: "Я-o-l!", але не було мети.

- 6-0. Це більше, ніж «що біль». . ?
- Huli Lopez побачила мету! Зроби його ім'я.
Варламов має 3-й номер на сорочку, а 9-й... Я не можу пояснити чому, але я не думаю, що це про розмір.
- Це Коеман. Ви, ймовірно, визнаєте своїх кучерявих ніжок.
Футболки, які не мають напруги, не рекомендують стояти на стіні, коли Роберто Карольс потрапив до штрафу.
до Це хороший прохід, але поле закінчений!
до Ну, ви знаєте, ви повинні збити бейкер! Про нас
Я впевнений, що вся чоловіча популяція пригнічена до екранів своїх телевізорів не з хорошого життя, але в життєдіяльності.
Під ручкою, як мило у ванній кімнаті, качка ковзана.
У зв'язку з радою, яку він забив мету для такого сильного і страшного суперника, Баггіо повісив себе на воротах.

Ми є одним і половина миль попереду німців. Це не тільки трамвайна зупинка, але відстань від річкової станції до Бога знає, куди (біятон).
І м'яч, долаючи останню перешкоду між ногами воротаря, летить в мету.
- Давиденко негайно взяв на себе службу суперника. Він вирішив не витягти гумку в довгий ящик.
до З боку своїх штанів зайшло дербітера.
Гравці стоять на стіні, бояться за що.
до Опір обсипається як штукатурка.
У другій половині вони мали очі.
- Побічні арбітри роблять приємні пози. Він може зробити балет перед.
Сподіваємось, що все буде добре з Недведом, хоча вони перевозять його ногами вперед.
Сьогодні Динамо виконує без звичайних синіх штанів.

Як скарби ущільнили свої ворота з стрічкою.
до Ай-й-й-й-й-й-й-й! Ви погоджуєтесь з нами?
до Де ви йдете? Я згадую тебе!
Фігурне катання – це мистецтво, це не навіть футбол!
Оборона на ногах, практично не піднімається з колін.
Аргентина сльози Сербия не схожа на гарячу трубу, він сльозить її гасіння, але як господиня сльозить стару футболку в маленькі муки будинку. Легко, методично, при управлінні, щоб переконатися, що нічого опіку в сковороді.
Я чуй на голові, на моніторі, на книгах. Тексти пісень, а це означає: Є ще дерево навколо, мій Бог!
до До м'яча, одночасно досягла зброї воротаря і липа Фабриціо.
Тут він тримає супротивника його трусиками, його футболкою, його боками... практично все він може триматися.
Грати з чоловіком і чоловіком грає футбол.

Footballer Sami Nasri має на меті та хіти. Коментарі обмінюються коментарями:
- Небезпечний момент, в'їзд до Надрі воріт!
до Що він зробив.
- Я.
- Ум, шкода.

Замість гри, ми повинні взяти пляшки.
Ви можете зробити розумний коментар на своїх діях.