Все моє життя я плутаюся з анавізмами. Рудіменти - органи, які зараз не виконують ніяких функцій, але були потрібні нашими еволюціонарні предки.
Коли я був у школі, вони включили хвостовик (решту хвоста мавпи) і апендексу, а в кінці ХІХ ст. було розглянуто близько 180 органів, в тому числі щитовидної залози і менску коліна. Тепер ми дізналися, що в нашому організмі немає нічого зайвого.
Він відрізняється анавізмами. Наприклад, чому ще один чоловік має волосата? Або м'язи, які дозволяють перемістити вуха? Я відкрив ці м'язи випадково в 9 класі. Моя кімната, Валера Плеханов, переніс своє волосся дивно, він зморщував голову, а волосся на вершині перемістився вперед, потім випрямлявся його, і весь зачіска пішов назад.
Я провів багато хвилюючих хвилин перед дзеркалом, досягаючи того ж ефекту, але, очевидно, Валера і я був з різних еволюційних матеріалів, з різними анавізмами. Моя скальп відмовилася рухатися, але мої вуха почали рухатися.
Тепер можна було скористатися молодими дітьми, які були захваті від такої хитрості, або, не змінивши їх вираз, з кам'яним обличчям, щоб повернути вуха назад, зображувати дивний контемпт.
Директор нашої 23-ї школи в Таллінні, Маховський, високий і видатний чоловік, війна недійсна, кинув ногу вперед з протезуванням стопи під час ходьби. Панчковський був страх і поважний, і в його історичних уроках сторони спокійно і навчалися.
Я навіть почав читати твори Леніна, які не були надані в шкільну програму. Зокрема, він зацікавив ідеї Ілліча у своїй статті «Держава і комунізм», в якій він стверджує, що з розвитком комуністичного суспільства держава зникла.
Ми проживали в реальності Сталіна, де навіть дихання неможливе без знання влади. Я почав ділитися навчаннями Леніна з однокласниками, хтось заперечував мене, я був підведений до основного на килимі. У школі батька було багато проблем. Смак читання первинних джерел зберіг мене назавжди.
Але в результаті я пішов до школи заздрості в теорії Марксизм-Ленінізму і до іспиту в кінці третього року.
Він прогулявся без страху. Панчковський змогла показати нам внутрішню гармонію та логіку мотивації Маркса, історичну неминучість подій, що відбуваються відповідно до законів, які він відкрив. Відчуття великого і яскравого майбутнього було подихати.
Ви можете сказати, що я був засновником Марксиста для дуже короткий час. Що було написано в газетах або чув на радіо нічого робити з високою філософською думкою. Я не слухав радянську радіо, не читав радянські газети.
На іспиті з історії партії я вилучив квиток з знайомим матеріалом, приготованим і вийшов на відповідь. Я глянув розкол на RSDLP на Другому Конгресі партії в Брюсселі та Лондоні.
Тоді, коли я приїхав в Лондон, я знайшов, що пивоварня на Примузській горі, біля зоопарку, над яким сидять "скраві" 1903 р. Але назад для іспиту. В середині моєї відповіді, учасник з районного комітету, відправлений на огляд, введений в приміщення.
Він сідає на іспитовий стіл і занурився у навчальні квитки. Не відмовляється від своїх поглядів, він сказав нашим професором з пульпіту: «Дудент відповідав добре, запитайте його про точну ситуацію. й
Все вирушилося всередину, але не було паніки. Навпаки, з'явилися деякі холодні прови - це не було! Я почався на нашому Марксісті і зробив деякі чіткі вуха рухи. Назад і вперед, назад і вперед.
Особа професора повністю непристойна - не посміхається, не запалюється, не запалюється в очах. Він дивився на мене з мертвим оком пітона і сказав в диференціонувати, захопити голос, "Ця кадета відповіла довго, давайте запитати наступного". І після прийняття моєї кредитної картки я кладу в жир п'ять.
Джерело тексту на посилання. .