Гігантський графіті

Ідея пофарбувати фасади будинків, що виник після фестивалю, який відбувся наприкінці травня в Залаві. Тут зібралися кращі вуличні артисти країни з Москви, Подольського, Санкт-Петербурга, Перм і Уфа. Цього разу вони вирішили використовувати свої таланти. На даний момент, затверджено перший будинок, над яким буде здійснюватися «змінна модернізація». Ми не змогли завершити проект вчасно. Я думав, що я малю будинок до кінця вночі, але це не так просто. Головною причиною стала те, що водій крану має робочий день до 6 годин. І без спеціального обладнання для завершення проекту нереально. Зараз я пішов за Москву, але, як тільки я повернувся, я буду закінчити, що я почав. Останні доти залишилися, я думаю, що в кінці серпня або на початку вересня все буде остаточно готовий, сказав Дорофеєв.

Робота на складі почалася в кінці липня, але малюнок завершено тільки недавно: Я вірю, що моя робота вже була завершена. Що я хотів зробити, я отримав. Залишилося питання – я буду виділяти башту так, щоб я нарешті «заповнити» фон на верхніх поверхах. Але в цілому робота завершена, прокоментувала автора роботи, художниця Павел «Знаг» Дорофеєва.

Величезна жінка з дитиною виглядає яскраво і дарує свіжість до двору, що складається з сірих панелейних будинків. Однак без фону на рівні верхнього поверху композиція виглядає незакінченою.

Джерело: ufa-novosti.ru