1175
Червона площа
У цьому фотозвіті відомий і божевільний блогер розповість вам, як можна дістатися до дахів будинків, які розташовані біля Кремля і що потрібно для цього.
Дивіться також Дубай з висоти хмарочосу
Також дивіться велику подорож до Європи.
Також див. Прогулянка по дахах Гонконгу Беклемішевської вежі і Храм Василя Блаженного.
Автор пише: Сьогодні Я покажу вам, як можна підняти дахи, які безпосередньо поруч з Кремлем. Все, що вам потрібно, є пара бджіл, морозильних друзів і одна безкоштовна ніч.
р.
На першому поверсі готелю Ritz-Carlton ми піднялися. Як виявилося, зйомки в цьому ресторані коштує 5,000 рублів за годину, але ми знайшли роботисередки вдарили дах безкоштовно!
Перегляд тут досить добре, на цьому фоні вони люблять фотографувати зірки.
р.
Арсенал Вежа, Нікольська, Спаська та Сенат.
Після пиття Жигулевської на дах елітного залізничного вокзалу ми переїхали до купе журналіста Московського державного університету.
купол зовні.
Помилка всередині
Дивитися, тінь камери, до речі.
Головний зал відділу журналістики Московського державного університету виглядає так, заздрістю всіх студентів тут!
р.
Манеж і Трійця Вежа.
2034311
Гранітна вежа, грот в Олександрському саду і Арсеналі.
Музей «Рабочий квартал Амури»
Після того, як Зурфак ми були на даху з дійсно красивими і унікальними видами Кремля. Софія набережна.
Р
Соборна площа, Іван Велика дзвіниця та Великий Палац Кремля.
Дзвінниця храму Софії, Вежі води та Московського міста в хазі.
Великий Московський міст.
На світанку ми вже переїжджаємо до гарного смачного місця.
Будівля міста Дума, тепер ремонт на цьому даху, щоб отримати більше реальних.
Історична і червона площа. Ви побачите, що невисока покрівля, яка явно виділяє Червону площу, тому ми досягнемо цього!
р.
Гюм і Храм Василя Блаженного.
Senate Tower, Senate і Mausoleum.
Р
Тут кожен улюблений Red Square.
Недільні ворота.
Музей історії.
Собор Казанської ікони Божої Матері.
р.
Саме те, що вони робили.
Червона площа і лев FSOshnik.
Я думаю, що ми скидаємо в цій картині.
Але в швидкому пробігу ми дісталися до виходу, Артем розім'язував об'єктив і я дивився досить добре світанку і повністю порожній місто.
Джерело: raskalov-vit.livejournal.com
Дивіться також Дубай з висоти хмарочосу
Також дивіться велику подорож до Європи.
Також див. Прогулянка по дахах Гонконгу Беклемішевської вежі і Храм Василя Блаженного.
Автор пише: Сьогодні Я покажу вам, як можна підняти дахи, які безпосередньо поруч з Кремлем. Все, що вам потрібно, є пара бджіл, морозильних друзів і одна безкоштовна ніч.
р.
На першому поверсі готелю Ritz-Carlton ми піднялися. Як виявилося, зйомки в цьому ресторані коштує 5,000 рублів за годину, але ми знайшли роботисередки вдарили дах безкоштовно!
Перегляд тут досить добре, на цьому фоні вони люблять фотографувати зірки.
р.
Арсенал Вежа, Нікольська, Спаська та Сенат.
Після пиття Жигулевської на дах елітного залізничного вокзалу ми переїхали до купе журналіста Московського державного університету.
купол зовні.
Помилка всередині
Дивитися, тінь камери, до речі.
Головний зал відділу журналістики Московського державного університету виглядає так, заздрістю всіх студентів тут!
р.
Манеж і Трійця Вежа.
2034311
Гранітна вежа, грот в Олександрському саду і Арсеналі.
Музей «Рабочий квартал Амури»
Після того, як Зурфак ми були на даху з дійсно красивими і унікальними видами Кремля. Софія набережна.
Р
Соборна площа, Іван Велика дзвіниця та Великий Палац Кремля.
Дзвінниця храму Софії, Вежі води та Московського міста в хазі.
Великий Московський міст.
На світанку ми вже переїжджаємо до гарного смачного місця.
Будівля міста Дума, тепер ремонт на цьому даху, щоб отримати більше реальних.
Історична і червона площа. Ви побачите, що невисока покрівля, яка явно виділяє Червону площу, тому ми досягнемо цього!
р.
Гюм і Храм Василя Блаженного.
Senate Tower, Senate і Mausoleum.
Р
Тут кожен улюблений Red Square.
Недільні ворота.
Музей історії.
Собор Казанської ікони Божої Матері.
р.
Саме те, що вони робили.
Червона площа і лев FSOshnik.
Я думаю, що ми скидаємо в цій картині.
Але в швидкому пробігу ми дісталися до виходу, Артем розім'язував об'єктив і я дивився досить добре світанку і повністю порожній місто.
Джерело: raskalov-vit.livejournal.com