Дельоміт Альпи

Я пропоную вам подивитися, як один блогер прокоментував типову гірську погоду від висоти майже 3000 м. Отже, бульйон елементів в Доломітах.

Побачивши те, що погода стає гіршою, я зробив рішення, щоб піднятися на вершину Sass Pordoi (2950m) надії "доброго", "фотографічного" світла. Досвід багатьох років ландшафтної фотографії запропонував, що після дощу, як правило, красиві яскраві захід сонця. Що я бачив у верхній частині, спочатку дещо розчарував мене - дощ плавно перенісся в гілочку розмір трохи більше, ніж горох. Освітлювали, що волосся буквально стояв на кінці і переїхала. Я не дівчина, вона була трохи страшною у відкритому повітрі.
1,1 км У мене був такий похмурий вигляд:

887447

Голі шестерні скелі, невисокий відбійний небо і дощ, змішаний з сіллю. На відстані ви можете побачити пік Піц Бое (3,152 м) з rifugio Capanna Fassa. До речі, харчування доставляється на вертольоті.

Під час фотографування біля цих лавок і металевих рейок можна почути невелику тріщину статичної електрики. Скоро, було трохи страшно стріляти...

краєвид навколо нього нагадує поверхню планети. Бара, безтурботна, кам'яна пустеля, де зустріне сніг. По дорозі, це досить багато. 300 мільйонів років тому він був дном океану.

Р

Вода, вітер, корозійна конструкція химерних гойдалок і отворів в скелях:

р.

І ось весь каньйон тут. Я не знаю своєї глибини, але вірю мене, це великий і глибокий.

198674

З часом сонце ще зламав хмари і синє небо з'явився на горизонті. У передмісті знаходиться масив Sella. Тепер опитування проводилося з вершини, прихованого у хмарах.

Здається, що хмари бурі буквально повісити накладні:

р.

М'який замічений розсіяний світло:

Коли дощ почався, краєвид різко змінився - він став похмурим і непристойним. Чому не Мордор?

Тут можна чітко побачити кордон, де починається дощ і сніг:

Гірські вершини ховаються в хмарах:

р.

Хмари дивержуть і ви можете побачити ще один, "клоуд" світ:

р.

У нижній частині зліва ви можете побачити Пасо Аддіо (2239 м), звідки можна піднятися на верхню частину Sass Pordoi (2950 м).

р.

Це вже дука. На фото важко передати масштаб, але вірити мене, розмір цього каньйону, його глибина вражає.

Джерело: n-khoroshkov.livejournal.com