Тонкий запах настрою

9377637
Що ми «забудуємо» фотографією? Я хочу, щоб повернутися і подивитись на неї більш близько. Кожен тут, ймовірно, має власну «ліду». І це абсолютно не потрібно, щоб він був настільки зрозумілим і зрозумілим на перший погляд. Примітити протилежність. Тексти пісень, а це означає: Це нічого не так натуральні, але тут ви йдете. Повернувшись знову і знову. Ви шукаєте. Ви відчуваєте щось. Тому що вона ще пов'язана з деякими відтворами почуттів і роботою думки. Іноді я хочу зробити щось в результаті. Перейдіть кудись. Змінити щось в житті. Або ж допомогти старому чоловіку перехрестити вулицю.

Це різні.
А ось це «винно-стороння» серія – ви сміятися, з якоїсь причини надихнула бажання сидіти каміном зі склом в одну руку і сигаром в іншому (хоча я не копчений протягом тривалого часу) і просто дивитися сніг восени зовні вікна. Іноді перемішують вугілля, кидають дерево. І нічого не думають. Не думаю, що через цей сніг, всі навколишні села можна залишити без світла протягом декількох днів. Що ж снігу буде потрібно півдня, принаймні, відступати від будинку, і вже так немає ніде, щоб зламатися. Всі права. Я почуваю себе добре і комфортно. Тексти пісень, а це означає: Я хвилююся завтра. Класика була правою. І не отримайте мене. Я в салоні.
Автор серії Роман Ніконець.

606145

Р