1367
7 непотрібних щоденних дій, які запобігають зміні життя для кращого
1,1 км Живий чужий життя. Доктор Хаус буде жити без тебе. Не помітайте про відсутність, якщо ви зупините спостереження. Що дійсно важливо, щоб ваша половинка, друзі, діти, сестри та брати, родичі, ділові партнери, працівники та клієнти. Додайте їм достатній час і увагу. Вони заслуговують.
2,2 км Подумайте про майбутнє замість життя. Що відбувається тут і зараз ніколи не буде знову. Подбайте про своє життя. Не забудьте насолодитися подорожчю. Важливий досвід кожного кроку. Не захоплюйтеся помилково-продуктивним циклом: коли ти думаєш про що-небудь у вашій голові, а зараз.
3. У Відкласти рішення. Часом, що робить щось менше часу і зусиль, ніж відмова зробити це.
Життєве життя є повним складовим рішенням. На шляху життя багато пробок, всі шляхи яких виглядають однаково. Найголовніше не в якому шляху вибрати, але той факт, що ви обираєте цей шлях.
4. У Скажіть так, коли ви не повинні сказати. Не робіть ніяких зобов'язань. «Так» відкриває чудові шляхи, але не в змозі сказати «не» Час життя дуже обмежений. Ви дійсно хочете просто відмовитися?
5. Умань Покупка чого не потрібно. Правильне управління фінансами є одним з найкорисніших навичок життя, які ви можете створити комфортний, щасливий майбутнє. Коли ви раптом захочете зробити нову покупку, запитайте себе, «Я збираю, що я вже маю?» Чи потрібно це? Як я зараз? ?
6. Госіп. Госіп злий. Якщо ви хочете дізнатися щось про когось, запитайте! Не робіть припущення про них і йде
7. Про нас Заповнити кожну хвилину з деякою діяльністю. Взаємодія необхідна. Навіть найвища продуктивність людини можливо тільки якщо є періоди відпочинку. Людський організм структурований таким чином - працює з короткими імпульсами - тому вимагає регулярного відпочинку і відновлення, як фізичні, так і моральні. Ідеальний продуктовий день виглядає так:
Як ви можете бути переконливими? 25 корисних порад.
23 звички, завдяки яким ви радикально «пам’ять» життя