Покрівельні доріжки

Гонконг - спеціальна адміністративна область Китайської Народної Республіки. Є однією з найбільших портів світу, є одним з провідних фінансових центрів Азії та світу, є злиття східно-європейських культур. Гонконг також називається Гонконг.
Я припускаю, що ви подивитеся на це з вище. Це дивовижний погляд!

Ви також можете подивитися прогулянку по дахах Дубаю.

Перевалка No1, практично неможливе кіно в місті на вершині дня. Місто подрібнюється в величезній кількості смогів, а в домашніх умовах на сусідньому березі можна навряд чи побачити в телефотооб'єктиві камери.

Габаритний зображення

Все виглядає досить блема.

Фото з найвищої будівлі в місті. Його висота - 480 метрів, в самому верхньому куті є дуже дорогий і елітний ресторан. На жаль, я не можу потрапити на дах, тому тут тільки один постріл від ресторану. Для масштабу помаранчевий будинок вниз знаходиться близько 60 оповідань.

На ніч місто змінюється і виглядає дуже класно.

Кожен день на набережній можна знайти красиву лазерну шоу. На жаль, дуже складно захопити його на фото.

Лівий хмарочос в кадрі, це той самий 480-метровий хмарочос. Щоб бути чесним, архітектурно виглядає знезараження, одна з найгірших будівель міста.

Один з кращих дахів я коли-небудь був. J.W. Marriott Готель.

З дахами в Гонконзі, все дуже складно, напевно, одне з найскладніших міст з точки зору дроблення. Тут двері не просто зафіксовані, вони також кладуть пожежну сигналізацію, і якщо ви розірвати замок і намагатися відкрити двері, то весь будинок буде крихким вогнем. Я можу сміливо сказати, що з 5 хмарочосів, краще, я зумів піднятися тільки один.

Є хороший відео про килимки з Гонконгу, в основному, щоб потрапити на дах, вони використовують замки. На жаль, я ще не маю таких прогулянок, тому для самої частини я сподівався на удачу або знайшов альтернативні способи обійти двері.

Гонконг знаходиться на півострові Ковуна, з заходу, південного та східного промивається Південно-Китайським морем, а також на більш 260 островах, найбільший з яких Гонконг (розміщений верхні органи та фінансовий центр території), Лантау та Ламма. На півночі Гонконг межує з Шеньчжень Спеціальна економічна зона в китайській провінції Гуандун. Гонконг ділиться на три частини: Гонконгський острів, острів Коулун і нові Території. Гонконг входить до складу Запорізької області Річки Дельта, розташованої на лівому березі рота.

Габаритний зображення

У 1842 р. Гонконг був анексований Англією і залишився колонією до 1997 р., коли Народна Республіка Китай отримала суверенітет над територією. Згідно зі спільною декларацією Сіно-Британської Декларації та Основним Законом Гонконгу, територія надавалася широкою автономією до 2047 року, тобто на 50 років після передачі суверенітету. Під час курсу «Одна країна, два системи» та «Гонконг регулюється самими людьми Гонконгу під високим ступенем автономії», в цей період Центральний народний уряд КНР бере на себе захист та зовнішньої політики території, в той час як Гонконг зберігає контроль над законодавством, правоохоронними органами, грошовою системою, обов’язками та імміграційною політикою, зберігає представництво в міжнародних організаціях та заходах.

р.

До 1997 року Гонконг був британською територією. Звідси в місті досить багато архітектури.

3250Р. 3700Р.

Кілька слів про альтернативні дахи. Наприклад, двір звичайного житлового будинку, як ви можете побачити вгорі каркасу в центрі є вікно, його закриті на скляних шторах, які можна розібрати протягом 10 хвилин. Але це дуже простий варіант, там були ситуації, коли вікно було кілька метрів під дахом і довелося практично стрибати і чіпати до краю даху.

р.

й Фото з головної туристичної плями Гонконгу - Вікторія Пеак.

Джерело: raskalov-vit.livejournal.com