1432
Ода сюру
Ви любите Сур стільки, скільки я? Я можу сказати, що. Але, алас, до мене, це слово, однак, щодо театру, пан Белінський зумів сказати. Це класичний. Але я все ще схожа на сюра. Чому? Шукайте наші щоденні життя. Тут все - і театр абсурду, і гранати, і комедія, і той же сюрприз. І це чудово, адже життя має бути багатогранним і насиченим. Має геометрію Лобачевського, не просто лінійну геометрію. Що іноді має божевільні зигзаги, не просто відмінно прямі лінії. Так багато людей мають стільки бачення. Хтось бачить клен, і хтось бачить блокування корів. І не тільки птахи і глухі ссавці можуть жити на деревах. Снаїл може красти на борозні лопаті, і це не зрозуміло, що може статися до будинків в цілому. Дороги можуть перерватися абсолютно несподівано і так само, як і раптом трансформуватися.
В цілому, це чудово, коли є така божевільна людина в цьому світі, з точки зору офіційної медицини. Незважаючи на те, що дуже невинність і критерій нормальності є ще одне питання. Як один психіатрист Я знаю його, абсолютно нормальний (за тестами) люди близько 5%. І вони всі хрипи nerds і pedants. Так я для здорової дози безсоння. Señor Dali, я з вами. Довгий живий сюрприз!
Р
р.
р.
р.