Для кожного пацієнта - індивідуальний підхід

Комоди смішні. Я не дуже сумніваю, Я був досить впевненим. Ну, є специфічність гумору, не всі прийнятні. Фізіологія з особливою циніком, я б сказав. Але виходить вони можуть. Відмінно і англійською мовами. Як вони дадуть Яновичу біле пальто з емблемою, гої? І ви не будете. Вони починаються з центру. Спочатку він був одружений як почесний хірург серця, тепер заголовок почесного лікаря. Добре, за логікою речей, потім ще має бути звання почесного логопеда. І є заслужений психіатр. Ну, добре зроблено. Це, хто навчається. Або, по суті, спати один від стендів, сторінок і екранів. І ось, спокійно, акуратно: «І ось рода, Микола Янович». Бажаєте спробувати це? Ні? Чому це ваш розмір. Капуста. Без сумніву, обмежене видання. Не сором'язливі, використовуються для цього. Зараз ця модель. І буде легше вичавити в ньому і в іншому. Миготи так довго. Щоб зробити його комфортним для обгортання за спиною. Як приємно це? Як ви народилися в ній! Не вдячні. Знос здоров'я, звикнути, щоб говорити, новий гіпостаз.
Я б сказав, що наближається, і підтримка нашої держави – наш гарант. Ну, щоб їхати його, для початківців, так, як легкий підказка, словник Ожегова. Або Даль. Ну, за принципом, тема може бути розроблена невизначено, є досить матеріал.
Дякую, медичні джентгени. Підхід просто займає серце. І ніхто не відступає, і всі розуміють.