Храм в Ярославській області

У цьому фото звіті ви знайдете історію про те, як блогери пішли на закинутий храм, який знаходиться біля села Ельпатиєво, в Ярославській області. Це місце благополучно приховане від цікавих очей, і всередині нього є мирна тиша і мир.

Листя дерев і чагарнику надійно захищають її від цікавих очей, а плоска платформа і відсутність стовпів з дротами на користь нічної зйомки.

Р

Перше, що спіймане око було золотими кущами, зростаючими не в будь-якому місці, але безпосередньо на даху дзвіниці!

Сама церква дуже цікава як з архітектурної точки зору, так і рівня збереження будівлі. Зроблено до назавжди!

Повернемося всередину. Стежка і підлоги обшивають сіною.

Я хотів знак на вхідні двері. І ми, мандрівники, ще не знали, що ввечері ми будемо зловживати охороною поганої погоди! :

Стародавній свічник перед вівтарною частиною храму.

Всередині є атмосфера спокою, миру.

Картина на купелі дуже погано збереглася.

Невеликий прохід з'єднання дзвіниці з рефекторією.

Але тут картина навіть частково збереглася.

Незважаючи на численні «автографи» і чіпси, майстерність його автора помітна.

й Я зізнаюся, я якось не зрозумів, що тварина на лівому, ще й барана, а не якийсь предатор.

Решта дня пропущена безсоння, і незабаром вона стала темним зовні.

А потім вийшов місяць і запалив храм своїм світлом.

Небо було раптово вкрите хмарами, і блискавкою, що відбивається на горизонті.

На ніч ми пощастили мати повний місяць.

Хмари стають все більш лютими, і місяць дивно освітлювали їх.

Але місяць ще досить високий.

р.

Я люблю цю попередню погоду, коли повітря навколо вас електрифіковано, ви запах озону і ви знаєте, що це про початок!

р.

Наближившись і ближче до нас.

Давайте подивимося на дзвіниці ...

І з перших великогабаритних крапель дощу, дружини і я побігаю, щоб зібрати освітлення - будинок дороги ще попереду...

Джерело: frantsouzov.livejournal.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное