Замовлення досвіду в китайських інтернет-магазинах

У цій статті я хотів би поділитися з читачами мого персонального досвіду китайських інтернет-магазинів, де я (або моїх друзів) мав бути магазином. Про електронний сегмент товарів. Дозвольте мені отримати прямо в точку, і дати відгуки цих магазинів з остаточною оцінкою:

1,1 км FocalPrice.com є першим в моєму списку інтернет-магазинів гаджетів, електроніки, аксесуарів і т.д. Коли я познайомився з «фокальною», я приваблювала ціни, для деяких товарів вони були значно нижчими, ніж на eBay (китайці на eBay також виштовхують багато товарів, але цей випадок не буде розглядатися в статті). Як виявилося, це пов'язано з розташуванням самого магазину, а саме його близькістю до виробничих рослин. Тільки PayPal може бути використаний для оплати замовлення. Я не замовляє нічого для себе, але другу шахти потрібно запасну частину для камери, і він знайшов його з них, потім попросив мене, щоб замовити його для нього. Компанія має величезний асортимент продукції (більше 100 000 одиниць) і навіть продає копії відомих брендів, але слухаючи відгуки, телефони та офісне обладнання є досить нормальною якістю. В цілому я прочитав багато про них, і крім того, всі види акцій досить часто проводяться, і є купони на знижку, коди яких можна знайти в Інтернеті. Що стосується доставки, то це безкоштовно, але як і багато китайських магазинів можна затримати (зазвичай замовлення не перевищує 2 тижнів). Якщо ви зробите замовлення понад $20, «фокал» прикріпить номер треку до Вашого пакету для відстеження в пошті. Залишилося додати, що враження від FocalPrice.com дуже добре, є, звичайно, деякі неприємні моменти, але через все, у кожного є їх (деле, неповність, невідповідність характеристикам і т.д.). Великий магазин, перевірений багатьма!

2. Tinydeal.com знаходиться поруч з нашим оглядом. Не існує суттєвих відмінностей від «фокалів», але варто відзначити, що кредитні картки Visa і Master Card все ще приймаються для оплати, але я все ще рекомендую використовувати PayPal (більше надійний, і тепер обмеження 150 доларів, хоча це використовується для 250 доларів). Кількість треків надається при замовленні більше 33 $, і є одна печера - якщо у вас є кілька товарів у вашому замовленні, то для того, щоб мати номер безкоштовного відстеження, необхідно мати більшість продуктів з ціною вище $ 33, хоча ви можете заплатити за неї, він виявиться $ 2-3. Мій перший купівля в цьому магазині був телефон, і він пішов дуже добре. Я був задоволений російським інтерфейсом сайту і онлайн чату, де я зміг швидко отримати відповіді на мої питання (російською мовою). По посилці йде як скрізь - 2-3 тижні (хоча є тиждень, який рідко буває), але буває, що не все в порядку і якщо щось відсутні, то після звернення до підтримки вони надсилають неповний пакет. В цілому дуже зручно вибрати товар, тому що є докладний опис, рейтинги і відгуки, і багато коментарів можна знайти російською мовою. Якщо ви новачок і хочете спробувати працювати з tinydeal.com на невеликих замовленнях, то сайт має 5-долларну зону перетину. Хоча ціни на товари прийнятні, але в Інтернеті ви можете знайти купони на знижки (5-7%), і на все інше є можливість забити бали (записати коментаря, відгуки тощо), для яких можна придбати товар, але краще детально прочитати на сайті. Приємний бонус, який при замовленні понад $200, Вам пропонується вибрати один з декількох можливих подарунків. Останній раз був або літаючий НЛО з дистанційним керуванням або кубом магнітних кульок.

3. У Тепер я хочу розповісти вам про найвідоміший китайський магазин на трибунах Runet Dealextreme.com. Тут я зробив багато покупок: від захисних фільмів на телефоні, акумуляторах і всіх видів аксесуарів до цифрових відеокамер. Чому я вирішив зробити це тут? Я не чув нічого поганого про цей ринок. Основним напрямком магазину є гаджети, а вибір просто величезний, а ціни часто радують. Можливо, єдиним недоліком цього офісу можна вважати час доставки, який асоціюється з великою кількістю замовлень (ви можете очікувати більше місяця). Для того, щоб отримати товар якомога швидше, краще використовувати інший магазин, особливо для людей, які беруть участь у скиданнях. Безкоштовний номер треку доступний при замовленні понад $15. У висновку я хочу сказати, що Dealextreme.com є гідним магазином тільки одним недоліком - уповільненням.

4. Pandawill.com є інший китайський інтернет-магазин, який не відрізняється від конкуренції, але я помітив, що він має найбільший діапазон телефонів. Мій друг придбав популярний китайський модельний телефон H2000 і був задоволений покупкою, а доставка була досить швидко (близько 10 днів). Хочу відзначити, що на тематичних російських форумах часто зустрічаються російськомовні розділи на форумі, де люди спілкуються жорстоко, і представник магазину. У будь-якому випадку, там є великий. Крім того, цей магазин максимально адаптований для нас, є онлайн чат, і форум, і інтерфейс самого сайту з підтримкою Росії. Сьогодні ви можете знайти позитивні відгуки. Єдине, що я не хотів би бути вільним треком тільки тоді, коли ви замовляєте більше 50 доларів (згідно з конкурентами, панда програє тут). Оплата здійснюється через PayPal або Visa і Master Card. Я раджу відвідати розділ продажу, ви дійсно можете знайти дуже дешевий продукт. Висновок: відмінний китайський магазин для російськомовного користувача, але не з найнижчими цінами на популярні товари.

5. Умань Я покажу вам про інший магазин, де я зробив покупку (від мого недосвідченого) і був надзвичайно нещасливим. Це заразSupplier.com. Я скажу, що це спокусливо, щоб зробити покупку можливості оплати через систему WebMoney (навіть, хто не буде приваблювати цю можливість?). Я вибрав свій телефон, оплачений, хоча ціна не була кращою, але було WebMoney і так вирішив. Після оплати посилка надійшло 20 днів пізніше, але, як це виявилося, це була неправильна модель («вирізати» за 30 доларів дешевше), а також неправильний колір. Всі спроби вирішення проблеми були невдалими. Можливо, це було простіше використовувати “пригар” (PayPal) – ви можете відкрити спір, але не факт. Пізніше я почав контролювати форуми і виявилося, що є багато проблем з цим гірським магазином і вони не знаходять рішень. А крім того, є багато спаму від представників цього офісу в Рунеті, які власники форуму скаржаться на. В цілому, я не рекомендую зв'язатися з NowSupplier.com і включений цей магазин в огляді, якось попереджати потенційних покупців. Пам'ятайте: Вам потрібно вибрати інтернет-магазин тільки після ретельного вивчення його, і я рекомендую використовувати PayPal для оплати.

6. Merimobiles.com - Інтернет-магазин з американського походження. Парсельс приїжджає з Китаю, хоча тільки «статовіти» працюють за підтримки. Я замовив дрібні речі з них: випадок, 3G модем і стилусів. Термінова доставка, як і всі інші, відправлені регулярною поштою, не EMC, без відстеження.

У висновку я хотів би додати цей же продукт можна в багатьох магазинах, але за різними цінами. Отже, спочатку ознайомтеся з магазинами для наявності та ціни, а тільки потім зробіть замовлення. Якщо виріб без відгуків - обов'язково вкажіть обладнання і характеристики, адже не рідко відправляєте щось інше від того, що зазначено в описі. Як ви можете побачити, я особисто знайомий з 6-ти магазинів і може рекомендувати всіх з них, крім пекуляра (NowSupplier.com). І пам'ятаєте головне правило: Китайські інтернет-магазини тільки для тих, хто може чекати! Доброго дня!