Як запустити автомобіль практично в будь-якому морозі 13.12.2012

Тексти пісень, а це означає: Дами і джельменами, я хочу сказати вам, як почати машину практично будь-яким холодом після того, як він стояв ніч. Мінімальна температура, при якій я спробував це -37°. Вже 12 годин і почався з півповернення. Ми не будемо потрібні будь-які автотепли, авто-старти та нагрівачі нафти, супер акумулятори та супер свічки (не, звичайно, свічки та акумулятори повинні працювати, але самі звичайні.
Так я дивився на мій нефрит-драйвер, який живе в селі, і на мій "Дуже, як ви думаєте про це?", відповів він, "Що все робить, старий спосіб." Слід додавати, що там, в с. Сибір, були заморозки і міцні, ніж -50 °. С, він завжди на ходу. Так не тягнеться.

Метод дуже простий, бюджетний і генійний, але трохи трудомісткий. Його ідея схожа на ютр з снігу, снігу, як термозбереження тепла. Вам буде потрібно м'який, але міцний розмір тканини 3x3 (якщо ви не можете обійтися без нього, але краще) перед тим, як поставити машину, що шукає снігохід, користь зими з цим в Сибірі немає проблем.
Ми очищаємо паркувальні місця лопаткою (близько 2х2, трохи більше, ніж моторний відсік вашого автомобіля). Приводьте машину перед цими нішами з снігу, щоб відсік двигуна був закритий тканиною і залийте тканину зверху шаром снігу в 10-15 см. якщо немає тканини, то просто по периметру автомобіля ми засипаємо снігом на дуже дно, і посипаємо колесами і гриль з снігом, тим самим знижуючи площу, через яке / м втрачає тепло. Я не сперечався, але вільно і працює (переглянуто). В принципі, очищаючи нішу біля будинку, можна використовувати її практично всю зиму.
Тепер пропущений час і час залишити (тобто потрібно тканину, крім того, не подряпини автомобіль снігом) просто натягти ковдру і зняти сніг з автомобіля.
Ми можемо піти.
П.С. сьогодні зламав рекорд. Автомобіль стояв на 12 годин (починався вчора о 21:00) і сьогодні о 9:00 почався з полутурної температури вночі -37 ° С.
Добре, хороший бонус - час прогріву до температури 90 ° С і гарячого повітря в салоні 14 хвилин.

р.

Джерело: рибальська сітка