2630
Вадим Докторов. Візьміть фотографії, які ви не грали.
Ми зустрілися з Вадимом випадково. Проте це філософське питання – нещасні випадки життя. І прийшов до Київської школи фотографії (KSF) до мого доброго друга Романа. Фотоальбом був підготовлений для студії Black Square, необхідно обговорити об'єм, формат та інші приємні дрібниці, такі як якість паперу.
Десь між другим і третіми чашками чаю ми зустрілися. У класах, і Вадим пішов на продовольчий кут. Ми поговорили приємно, але так як кожен був на власній хвилі, а перерва була короткою, потім все закінчилося.
Тим не менш, «папір» приніс мене до CSF більше одного разу. Судові причепи повинні бути видалені, і я не знайшов відповідного місця. І я не знаю, скільки Романа і я хотів би, якщо Вадим не допоміг нам з налаштуванням світла. Тоді деякі інші обставини. Я дізнався, що перед тим, як ми зустрілися з Вадимом з лікарні після складної операції. Після цього добре, якщо вони просто залишаються живими. Я думав, "Figase!" Але я, мій коханий, піти в клас в цьому державі? Ну, якщо це не стежки або зірки. Що він знає? Тоді я бачив гітару в студії. Тоді Вадим запросив мене до фотосесії як моделі. Це було дуже цікавим, бо ця сесія була частиною майстер-класу. Тоді я був просто цікавим для написання про нього. Про чоловіка, який є визнаним авторитетом у своїй професії, але хто каже, що в фотографіях він тільки досягнув рівня, який досяг в його часі в музиці.
Чому відбувається зміна пріоритетів?
- Як змінитися. Я зацікавила фотографію з дитинства. Але потім музика поступово стала більш і цікавіше, і це так сталося, що штовхнув фото на фоні.
до Що робити?
Зіграно досить важку музику з складними частинами гітари, перетворені класичні композиції в ваговому порядку і т.д. На гітарі не було інших інструментів.
-І?
У нас є деякі досягнення і дуже хороші перспективи. Вигравши фестиваль Червоної Рути в 1995 році, відкривши нові горизонти, і ми потурбували багато, записали новий матеріал, грали на телевізорі і т.д. Все добре здавалося. Але особисто для мене було досить важко знайти однодумців, які б дійсно розуміли, що потрібно досягти в кожному конкретному складі. Були талановиті хлопці, але найчастіше вони тягували поганими звичаями (вироками) – це головні причини невідповідності команди. А в кінці прийшов до сольного виступу. Знову, досить важка музика. Неокласична скеля і що далі. З 1997 року я був студентом, а подальший розвиток в цьому напрямку вимагає значних фінансових інвестицій. Так, якщо ви відмітите деталі, пішли на фото. Щоб зробити фотографії того, що ви не грали.
до Де ти починаєш?
до Знаходилося багато пошуків. Тема, портрети, пейзажі, жанр... Він спробував себе, ймовірно, в усіх напрямках, але він провів найцікавіші експерименти з трюком натюрморти. В принципі цікаво зараз. Я люблю працювати з оптичними спеціальними ефектами без Photoshop. Я в основному зробив портретну фотографію. В цілому графічна робота з світлом в портреті є дуже об'ємною темою. Витягує як фотограф, так і модель. Будь-яка помилка фотографа негайно відправляє портрет в категорії домогосподарств. Подумайте себе на фотосесії. Так було ще дуже зручно працювати з вами - з акторами завжди простіше. Вони більше хворого і фотографа легше з ними. І з звичайною людиною він ще складний. Я вже накопичився багато різних досвіду. Я розкриває майже всі мої секрети в моїх майстер-класах, і тепер я також пишу книгу про фотографію. Хочу організувати всі мої думки, влаштовувати їх.
- Коли вона виходить?
- Я ще не знаю. Коли це можливо. Ви знаєте, якщо були обов’язки до будь-якого видавця, то це буде швидше.
- Ваше ставлення до regalia.
до Завжди приємно. Я ніколи не мріяв про це, але тепер я звик до неї. Участь у змаганнях давно, тепер я зазвичай на журі. Співпраця з усіма українськими спеціалізованими виданнями. З деякими іноземними мовами, з німецькою, англійською, російською. Проведено майстер-класи в Німеччині, на міжнародних фото-шоу тощо. У Чернігові було приємно побачити свою роботу. Це моє рідне місто. Я отримав в Кому. Давайте змінити тему – Я дихаю модсти.
р.
Що ви купуєте для особистих колекцій?
- Ви знаєте, досить цікаво. Серія Neo Vision все ще затребувана. Він знімав звичайні побутові предмети з різними світловими ефектами. Дозатори з "Кортиці" і CD-дисків, є тільки відділення на витяжці і навіть туалетному папері. Європейки в основному цікавляться такою креативністю. Ми не маємо великого попиту, але існує інтерес.
р.
- Щось охолодження від практики.
- Лоти речей. Як і будь-який інший випадок. Розвивається якось з другом для клієнта (Тимошенко Асоціація) образом Юлії – Білого Тигри. Ми зробили все в одну ніч, припарковані, вранці - ви розумієте, що ви просто не входите в голову. Ми зробили два слайд-шоу. Перша для демонстрації в подальшому екземплярі, яка пізніше стала передвиборною рекламі. Другий варіант з «робочими» версіями зображень, які були просто приглушені. Останній варіант показати людей без почуття гумору був протипоказаний, і в цілому було краще не показати всіх. Чайники сміху протікають просто. А спляча людина плутала варіанти і диліґентно відправляється точно так "другою". Клієнти не мали особливого почуття гумору (і я розумію їх – побачити так і так). Тоді ми пояснили довго, що щось зовсім інше.
- Традиційно. Найближчі плани.
Я в даний час працює над новим проектом, після чого хочу зробити тематичну виставку і запустити серію майстер-класів на цій тему. Для того, щоб зробити багато роботи, але речі рухаються вперед. Я не знайшов аналогів цього проекту в Інтернеті. Дуже цікаво! Так що я скажу традиційно - чекаю повного приводу!
Успіхів. Я хочу взяти картину того, що не грає.
до Дякуємо!
р.
866882
45071.