938
Вид на небо
Ми пропонуємо вам, разом з автором, щоб зробити захоплюючий віртуальний рейс по Камчатці і побачити красу його пейзажів з висоти птахів.
3610Р. 4200Р.
Перед вильотом мені довелося почекати два години на погоду на стоянці.
В середині фотосесії вагонів, підійшов співробітник аеродрому, запропонував піти всередину і стріляти вагони на тлі вертольотів:
Не перший раз я зняв відкритий MI8. У салоні, який перекидає вас на сидіння, але в цьому конкретному вертольоті, сидінь був трохи невеликим для мене. В якості бар'єру кладуть сходи через відкриті двері:
Нарешті, ми зламали, і ми гасимо:
Єлизово:
р.
Вілючін вулкан,
р.
Деякі фотографії Камчатки з повітря. Незважаючи на серпень, є сніг у багатьох місцях:
Ще один вулкан:
Невеликий червоний пагорб:
Я помітив точку в снігу. Це ведмедя, хоча в силуеті він дуже схожий на мамонт:
На жаль, я не пам'ятаю імена всіх вулканів, які приїхали по дорозі.
р.
р.
Мутновская сопла:
Ксудач вулкан:
Лінія живлення від ГЕС ім. Мутовського.
р.
Озеро Курільське розташоване на території Південно-Камчатського федерального заповідника:
Помітивши ведмедя, керуючись риболовлею:
Заказник. Є інспекції, які охороняють і патрулюють територію резерву. Тут є кілька наметів на пуповині, вони можуть отримувати відвідувачів і туристів:
Джерело: sergeydolya.livejournal.com
3610Р. 4200Р.
Перед вильотом мені довелося почекати два години на погоду на стоянці.
В середині фотосесії вагонів, підійшов співробітник аеродрому, запропонував піти всередину і стріляти вагони на тлі вертольотів:
Не перший раз я зняв відкритий MI8. У салоні, який перекидає вас на сидіння, але в цьому конкретному вертольоті, сидінь був трохи невеликим для мене. В якості бар'єру кладуть сходи через відкриті двері:
Нарешті, ми зламали, і ми гасимо:
Єлизово:
р.
Вілючін вулкан,
р.
Деякі фотографії Камчатки з повітря. Незважаючи на серпень, є сніг у багатьох місцях:
Ще один вулкан:
Невеликий червоний пагорб:
Я помітив точку в снігу. Це ведмедя, хоча в силуеті він дуже схожий на мамонт:
На жаль, я не пам'ятаю імена всіх вулканів, які приїхали по дорозі.
р.
р.
Мутновская сопла:
Ксудач вулкан:
Лінія живлення від ГЕС ім. Мутовського.
р.
Озеро Курільське розташоване на території Південно-Камчатського федерального заповідника:
Помітивши ведмедя, керуючись риболовлею:
Заказник. Є інспекції, які охороняють і патрулюють територію резерву. Тут є кілька наметів на пуповині, вони можуть отримувати відвідувачів і туристів:
Джерело: sergeydolya.livejournal.com