Дивитися, Hyundai. Не пізнайте знову.

Якщо я бачу замітку про зламаний або інший кінець поїзда Hyundai. На цьому тижні добре пішли, навіть ми можемо сказати, з деякими надлишками плану - від 14.12. Представники флагманської конструкції корейського електролокомотивів вже випустили чотири рази. Не дозволяйте собі сумніватися в якості шедеврів залізничного рухомого складу, але є багато фактів щодо їх використання в Палестиніях. І знову, це може бути те, що «що потрібно виправити в консерваторії», оскільки Жванецький писав. Це, добре, стан наших трас просто не відповідає вимогам операції корейського дива. Ми повинні спочатку досягти цієї відповідності. Неймовірно кажучи, операція Феррі в позашляхових умовах навряд чи буде довга. Але це глибока особиста справа для власника Феррі. А коли кілька сотень людей в дикому вогні або застуді собаки змушені провести багато годин в гостинних вагонах, вони мають достатню кількість особистих питань ініціаторам покупки Козак і Колесніков, і я розумію їх дуже гуманно. Я теж.
Я думаю, що ми будемо робити порівняння, такі як "Хоай, ти пізно схожий на Hyundai". Або, "Фук її." Він розбиває як Hyundai.