Ми робимо героїв.

В гаражах є купаж зайвого ярусу, але тепер його можна використовувати! Сьогодні ми покажемо, як дівчина зробила свій будинок з звичайного залізного сміття.
Ми робимо героїв.

Ми робимо героїв.

Дві години з п'ятами і викруткою, і тут у нас є вид Лего для старших дітей.

Ми робимо героїв.

Ми шукаємо деталі різних цікавих форм: транзистори і резистори, пружини всіх костюмів, коліс, дротів, коксів і горіхів, лампочки світла, гудзики, перехідники і все інше, що не має назви, але пластик, залізо, скло, робототехніка.

Ми робимо героїв.

Ми збираємо роботу, просто складаючи частини в різних поєднаннях, одночасно шукаючи, чи можна щось просто перекручувати десь без використання клею.

Ми робимо героїв. р.

Що не можна перекручувати або з'єднати з кружками і горіхами, приклеюємо клей. Це відбувається, що ви поїдете за такими зручними деталями, які, здається, створюються для одного і з'єднуються в чарівний спосіб, і міцно без клею! Краще клеїти з спини так, щоб клею не видно переднього.

Ми робимо героїв.

Ми виготовляємо всі види інших цікавих речей, що стосуються роботизованих всередині. Ми намагаємося зробити все природним. З тих пір, як ми отримали роботи з полігону, нехай вони виглядають трохи загартовані.

Ми робимо героїв.

Подробиці приклеїти стик в суглоб і навіть якщо він виклеює трохи клею - не проблема, в подальшому ми прикраситьмо її фарбою.

Ми робимо героїв.

Клей повністю занурюється в п'ять хвилин, тому деякі деталі іноді повинні проходити в правильному положенні.

Ми робимо героїв. р.

Ми робимо героїв.

Так це перший робот, який виходить, після цього повністю приклеюється разом.

Ми робимо героїв. р.

Вони можуть грати акуратно, як це, досить сильний.

Ми робимо героїв.

У цій ідилічній атмосфері, що такі жорстокі речі відбуваються!

Ми робимо героїв.

І ось ще один! Це більш елегантний, хоча виготовлений з тих же речей.

Ми робимо героїв.

Ми робимо героїв.

В принципі вони виглядали добре і нефарбовані, але потім я прийшов по бані з аерозолевої фарби, заливаючи їх в чорному кольорі, поєднуючи всі деталі в одну цілу. Частина фарби може бути вигнута, виявляючи оригінальний колір.

Ми робимо героїв.

Тим не менш, я захопив ще один, тепер обов'язково карамель! Він живе в карбюраторі, закупорки. Але я зловив його, вимкнув його блок живлення і кладе його в рамку, нехай він сидить під склом!

Ми робимо героїв.

Я ще не пофарбував, він вже вийшов дуже елегантним, можливо, я залишаю його. Я бажаю вам те ж саме задоволення!

Ми робимо героїв.

Джерело: master-klass.livejournal.com