Знаменита турецька фортеця Yedikule

Сьогодні ми будемо говорити про знамениту турецьку фортецю Єдикул, або Сьомий замок вежі, побудований османами в 1458 році, практично відразу після захоплення міста. На місці знаменитих Золотих воріт Константинопле замовили Конкорор. До чотирьох веж фортеці Феодосій, Турки додали ще три потужні.

р.

Спочатку в фортеці зберігалася скарбниця султана, там були різні будівлі, в т. ч. Ідикуль використовувався як тюрма. У 1895 році замок став музеєм.

Вид фортеці Yedikule поза, з боку міста. Ви можете ввести, купивши квиток і прогулянку всередині.

Ви можете піднятися на стіни і вежі, які пропонують прекрасні види мармурового моря і міста.

2948316

Стіни Fortress досить потужні, широкі, ходять на них як на дорозі.

І це кам'яна сходи, де можна піднятися на стіну. Як видно, немає рейлінгів, і якщо це ще можна спустити його, то я не хочу їхати. Дякую Богу, з трьох або чотирьох сходів, один мав рейлінг.

Коли Юдикуль був тюрмом, були політичні опоненти султана, в тому числі посоли держав на війну з ним, такі як П. А. Толстого. У фортеці багато хто відчував себе дуже комфортним.

При цьому в Єдикулі було виконано багато розіграних в'язнів, останнього Требізондного імператора і Валахійського правителя Костянтина Бринковану.

р.

Все обвалюється часом, навіть цегли. Розчин, який закріплює каміння і цегли, крихти навіть якщо підібрати його пальцями.

610248

Містить морський пісок з цими оболонками.

На такому вузькому спіральному сходи можна піднятися ще вище, до самого вершини вежі.

р.

Вид всередині вежі з вершини. Ви бачите металоконструкцію по стіні? Щоб дістатися сюди, мені довелося пройти цей здавалося б флімський шлях, не за слабкість серця, я підкажу вам.

451310

Це Золоті ворота згадки раніше. Точно, що залишається колишньою відмінністю. У стародавні часи була найбільша хвіртка Константинополя, фронту, через яку в'їзд до міста було здійснено під час різних урочистих церемоній. Насправді це тріумфальна арка.

Золоті ворота зовні. Вони були побудовані римським імператором Феодосію Великого в 4-му столітті з мармуру. На вершині було тоді величезна статуя Ніки, крилаті богиня перемоги.

Сьогодні Золоті ворота в жахливому стані, в повній дезоляції.

3610Р. 4200Р.

Вид Золотий воріт з внутрішньої фортеці.

Габаритний зображення

Джерело: fototelegraf.ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное