2985
Як Індуїсти Сукні
Як ви знаєте, в Індії, більшість людей одягають в традиційній одяг, але сучасна молодь щороку більш і більше ближче до моди Заходу і в деяких випадках не поступається йому. Дайяк, Мумбаї.
р.
Мира, Мумбаї.
«Я не схожий на будь-які бренди. Я люблю здорову суміш вуличних покупок і подорожей. й
Каран, Мумбаї. «Для мене, траншея як щит. Він являє собою ідентичність і унікальність власника. й
Палома, Мумбаї. До речі, цей шарф коштує 30 ріп (47 центів).
Carol, Нью-Делі. Вона має кіт ім'я Піггі і собаку Едді. Її мама купила цю сукню на ринку блохи.
Ягвір, Мумбаї. Ідеальний приклад як поєднувати яскраві кольори.
,00 Р
Вір, Мумбаї.
Це досить драматичне зображення через незвичайне зачіска і загальний стиль. Я здаю, що для деяких божевільних партій.
Палома, Мумбаї. Ця куртка була виготовлена з серонгу, типового чоловічого одягу в Індії.
Rachel, Нью-Делі. Я не хочу нічого змінити в моєму стилі.
Пранав, Нью-Делі. Сорочка з індійського дизайнера Yaved Khan.
доб.
Аміт, Мумбаї. Безкоштовний одяг для вологого клімату Мумбаї.
Брайан, Мумбаї. Відомий Filipino blogger Bryanboy. Came до Індії на тиждень моди.
Лідове, Мінапур. вона сукні в основному в Сара і Адідас. Я пофарбував волосся більше 50 разів.
Тіна, Мумбаї. Модель. Вся увага приділяється незвичайному намисто.
Таня, Мумбаї. Таня пришиває цей костюм на місцевому ательє за $20.
р.
Мерсі, Нью-Делі.
Один з чотирьох Tetseo Sisters, народний музичний гурт Nagaland.
р.
Карішма, Мумбаї.
Якщо вона не була модним дизайнером, вона хоче бути антропологом.
Пранав, Нью-Делі.
Крім того, дизайнер і модель, вона хоче дізнатися щось інше: політ.
Стівен, Нью Делі.
«Я відчуваю, що світ мій випуск, і я повинен виглядати доречно. й
Priya, Нью-Делі.
вона володіє власним магазином і культурним блогом, Bombay Electric. Priya відмінно поєднує в собі індійський і західний стиль.
Кисмет, Chandigarh.
Kismet - носіння kurta, традиційного індійського наряду, довга сорочка зазвичай зношена з довгими плаваючими брюками.
Імсу, Нью-Делі.
Він любить погані хлопчики і співак Adele. Він вірить в інтернет-магазинах.
Луїза, Мумбаї.
“Одна дівчина була продана пакетами на вулиці. Я запитав, що ще вона була продажем. Вона мала дві блузи, і це одна з них. Вона сказала, що її бабуся пришивав її довго, але вони не пришивають одяг.
Дал, Мумбаї.
Мій одяг насправді різні варіанти традиційної індійської kurta. Наприклад, деякі Сорочки Dries van Noten надихають застарілими військовими уніформами, але для мене цей стиль, кишені і складки завжди говорять одне - Індія.
96688.
Гітаніалі, Поона. Письменник і куратор музичного фестивалю.
вона, Нью-Делі.
Ця дівчина використовувала для блогу про моду, але закрив її: Моя сім'я, друзі і навіть незнайомці думали, що я був переконливим і стильним модологом, який залежав від грошей. Але це не так.
Елтон, Мумбаї.
Актор, який проявляється драмою в гардеробі.
, Україна
Праш, Мумбаї.
Додайте шарф і капелюх до звичайного образу вулиці Мумбаї, Prash створив новий унікальний стиль.
Діман, Мумбаї.
Таня, Мумбаї.
«Коли я був малюком, я захопив Барбі, але всі вони були. Я знайшов непотрібні тканини в будинку і зробив всі костюми Барбі знайомі. А потім проходив конкурс краси серед них.
3610Р. 4200Р.
Джерело: fashiony.ru
р.
Мира, Мумбаї.
«Я не схожий на будь-які бренди. Я люблю здорову суміш вуличних покупок і подорожей. й
Каран, Мумбаї. «Для мене, траншея як щит. Він являє собою ідентичність і унікальність власника. й
Палома, Мумбаї. До речі, цей шарф коштує 30 ріп (47 центів).
Carol, Нью-Делі. Вона має кіт ім'я Піггі і собаку Едді. Її мама купила цю сукню на ринку блохи.
Ягвір, Мумбаї. Ідеальний приклад як поєднувати яскраві кольори.
,00 Р
Вір, Мумбаї.
Це досить драматичне зображення через незвичайне зачіска і загальний стиль. Я здаю, що для деяких божевільних партій.
Палома, Мумбаї. Ця куртка була виготовлена з серонгу, типового чоловічого одягу в Індії.
Rachel, Нью-Делі. Я не хочу нічого змінити в моєму стилі.
Пранав, Нью-Делі. Сорочка з індійського дизайнера Yaved Khan.
доб.
Аміт, Мумбаї. Безкоштовний одяг для вологого клімату Мумбаї.
Брайан, Мумбаї. Відомий Filipino blogger Bryanboy. Came до Індії на тиждень моди.
Лідове, Мінапур. вона сукні в основному в Сара і Адідас. Я пофарбував волосся більше 50 разів.
Тіна, Мумбаї. Модель. Вся увага приділяється незвичайному намисто.
Таня, Мумбаї. Таня пришиває цей костюм на місцевому ательє за $20.
р.
Мерсі, Нью-Делі.
Один з чотирьох Tetseo Sisters, народний музичний гурт Nagaland.
р.
Карішма, Мумбаї.
Якщо вона не була модним дизайнером, вона хоче бути антропологом.
Пранав, Нью-Делі.
Крім того, дизайнер і модель, вона хоче дізнатися щось інше: політ.
Стівен, Нью Делі.
«Я відчуваю, що світ мій випуск, і я повинен виглядати доречно. й
Priya, Нью-Делі.
вона володіє власним магазином і культурним блогом, Bombay Electric. Priya відмінно поєднує в собі індійський і західний стиль.
Кисмет, Chandigarh.
Kismet - носіння kurta, традиційного індійського наряду, довга сорочка зазвичай зношена з довгими плаваючими брюками.
Імсу, Нью-Делі.
Він любить погані хлопчики і співак Adele. Він вірить в інтернет-магазинах.
Луїза, Мумбаї.
“Одна дівчина була продана пакетами на вулиці. Я запитав, що ще вона була продажем. Вона мала дві блузи, і це одна з них. Вона сказала, що її бабуся пришивав її довго, але вони не пришивають одяг.
Дал, Мумбаї.
Мій одяг насправді різні варіанти традиційної індійської kurta. Наприклад, деякі Сорочки Dries van Noten надихають застарілими військовими уніформами, але для мене цей стиль, кишені і складки завжди говорять одне - Індія.
96688.
Гітаніалі, Поона. Письменник і куратор музичного фестивалю.
вона, Нью-Делі.
Ця дівчина використовувала для блогу про моду, але закрив її: Моя сім'я, друзі і навіть незнайомці думали, що я був переконливим і стильним модологом, який залежав від грошей. Але це не так.
Елтон, Мумбаї.
Актор, який проявляється драмою в гардеробі.
, Україна
Праш, Мумбаї.
Додайте шарф і капелюх до звичайного образу вулиці Мумбаї, Prash створив новий унікальний стиль.
Діман, Мумбаї.
Таня, Мумбаї.
«Коли я був малюком, я захопив Барбі, але всі вони були. Я знайшов непотрібні тканини в будинку і зробив всі костюми Барбі знайомі. А потім проходив конкурс краси серед них.
3610Р. 4200Р.
Джерело: fashiony.ru