Питання для вегетаріанців

Вегетаріанська з Великобританії, яка не могла народжувати, подарувала три немовляти одночасно, коли диверсифікована дієта з м'ясними продуктами. Laura Dixon, 34, намагаючись завагітніти протягом останніх 10 років, але не вдалося. Жінки навіть вирішили на штучному заплідненні, але вона мала непривабливість. Пророки лікарів були розчаровані: вони сказали, що Лаура навряд чи стала матір’ю.
Коли вона знову встигла завагітніти через ІVF, лікарі попереджають, що жінка знову може стати ризиком непереносимості або передчасного народження. Щоб компенсувати нестачу заліза і вітаміну В12 в організмі, Лаура повинна перемішувати її раціон. Вона почала вживати м'ясні продукти в три рази на добу. До сюрпризу лікарів, британські мали здорові трилетки: сини Макс і Мейсон і дочка Міа. Два тижні після пологів вони змогли піти додому.
Британці не відмовилися від швидкого харчування, тому при вагітності набули більше 30 кілограмів. Проте білковий раціон допоміг дітям протягом 35 тижнів, лікарі підтвердили. «Після викиду, коли я втратив одну дитину, я навіть не міг думати, що я можу внести три», - сказав Лаура. М'ясна дієта завжди допомогла мені отримати всі речовини, які потрібно ваше тіло, коли ви вагітна.
Після того, як стати матір'ю, Лаура Діксон, який був строгим вегетаріанським життям, знову вирішив відмовитися від м'яса.

Джерело тексту на посилання. .