1818
Ми можемо зробити це.
Так як цей блог називається дуже генічно - "Гести планети Земля", і персонажі, звичайно, будуть виникати різноманітні.
Як на цій картині. Я не вважаю себе ґендером, але я просто не можу пройти цей факт. Тому що це дійсно з місця. Для чого я соромлюся оцінювати (Я боїться, це потрібно зробити в іншому місці і спеціалістами всього профілю) На жаль, більш серйозне фото не можна приймати, все в русі, так щоб говорити, вдалося натиснути на ліву ногу - і спасибі за це. З серця радує позитивне ставлення до життя власника автомобіля. Чоловік шукає хорошого в все і не приховує його. «Я все це наша з дитинства» слід побачити не тільки абсолютно незнайомцями, але, перш за все, власником унікальної колекції. Тому досить логічно, що експозиція розміщена на вітровому скелі. У зворотному напрямку - вирушили і збивають сотні таких приводів по дорогах і більше не відлякують учасників руху. Але передній так. Це з серця. Ви можете безпечно піти на зустріч - Я даю зуба, поверніть все. Навіть за вартістю нещасних випадків і травм. Не можна стояти перед такою страшною силою (у розумінні краси). Ну, не бажали, охоронці цінують цей спосіб вираження себе? Або, він буде цінувати на дуже конкретну суму.
Щастя вам, дорогі дівчата, ні стрижень, ні нігті і залізні нерви до ваших рідних і друзів.
Фотозвіт автора блогу Роман Ніконець.