Споживчі кредити в Росії

росіяни перенесли споживчі кредити. Центральний банк продемонстрував масовий за замовчуванням громадян через кризу перерахування населення. Олеся Герасименко спробувала дізнатися, чому люди в Росії беруть кредити, не звертаючи увагу на 900% річних, і які вони йдуть на оплату за запозичені автомобілі і ноутбуки.

У жовтні 2011 року в Кемерово обл. м. Максим Смирнов отримав кредит 300 тис. рублів від ПАТ «Довірчий Банк». Він купив автомобіль Honda. Але він не розумів автомобілів добре: іноземний автомобіль мав зламаний двигун, він повинен був ремонт, купивши дорогі частини до нього, а потім проданий майже двічі як дешево. Без авто, Смірнов не хочу жити, взяв ще 200 тис. у Сбербанку і купив білий використовується Toyota - і знову знайшов себе на автозапчастин ринку, і знову проданий автомобіль дешевше, ніж він купував. За цей час процентні ставки виконувалися високою. Після Нового 2013 року працівником Довіри прийшов в будинок Смірнов, щоб запитати, чому платежі до банку зупинилися. Смірнов пояснив, що він затримував платіж вперше, тому що він кинути шахту, де затримуються заробітні плати, і вивчав як драйвер мікроавтобуса, отримав 10000 рублів на місяць. Про це заявив представник банку, що Довіра може його відкликати, що мінімальний платіж за 29 січня становить 37 тис. рублів, і зліва. Нехай вони хочуть, але я не дам їм машину, Смірнов сказав дружину. У квітні 2013 року незважаючи на два роки виплати, Смірнов зарекомендував лише одну довіру 330 тис. рублів. У травні він перейшов на роботу водієм для незаконного приватного об’єднання. По-перше, він взяв третій кредит від Альфа-Банку, придбав скромну 99-у модель Жігулі. У цій машині 26 травня перший день роботи в приватному розрізі він був знайдений з ножем, що прилипає в горлі. Уважалося, що чоловік зобов’язав самогубство через боргу.

Дружина Наталя не вірить у висновки розслідування: вони не подбали про свої кредити, адже за 13 років свого життя разом не було дня без них, тому зараз? Крім того, на день смерті вони не сподобалися, а день перед планом висадити сад і ремонт автомобіля. Смірнова сидить зі своїми друзями в тіні одноповерхового сіл-хауса і дивиться на мене з кучерявою. Я був чотири години пізно для зустрічі, я їду з Новокузнецького аеропорту автобусом, потім взяв таксі, але вулиця де вдова і її чотири сини живуть в Прокопевську не знали водія таксі, диспетчер або навігатор. Під час пошуку я змогла помітити, що невелике гірничодобувне містечко заповнюється рекламними кредитами: від офіційних банківських програм до поштових магазинів та невідомих експрес-агентів «Гоя в боргі за 15 хвилин без гарантій та документів». Після того, як витратив час в ярі, я пішов в село і зараз, з дихання я запитав, як вони йдуть до них. І ні в якому разі, каже Наталія, сини, як ви зараз, вранці йдуть на шосе на шкільному автобусі, однак, назад він не бере їх, отримай на зсуві. Смірнова за допомогою кредитних угод: Я отримую п'ять тисяч рублів, ніхто не дасть мені кредит, тому я не був навіть в будь-якому банку. Він вирішив себе, де і скільки взяти. Після смерті чоловіка вона повинна читати всі папери, зрозуміти ІНН, БІКС і страхування. «Це так багато папок, і всі вони повинні прочитати». Підписано, що це договір добровільного та колективного страхування життя. «Я погоджуюсь взяти участь у добровільній програмі страхування життя, яка зазначена у добровільному колективному контракті страхування життя власників карток, а також попередньо зазначених як колективна програма страхування життя». Чому повторювати чотири рази? Я нічого не розумію. У випадку смерті позичальника оплатити спадкоємці. Повернувшись з школи, спадкоємці в цей раз три з серйозними обличчями викопують ліжко поруч з шедом, а четвертий - трирічний - сходження на ляпас матері і сніться сумно: у нього є лихоманка і не ранку. Я запитав: «Ви знаєте, скільки коштує кредит?» «Справедливість всіх кредитів. До тих пір, поки ми проживали з ним, ми взяли багато кредитів. І кухонний гарнітур, і телевізор, пральна машина, і нові меблі, для ремонту, але зазвичай всі платні, говорить Смірнова. Її сестра-в-одному погоджується з нею: «Вихід зі своїх кредитів було, вони думали, іноді переплачені заздалегідь.» Тим не менш, виявилося, що вони часто погасають іншим кредитом, більше. На шахті Смірнов було оплачено 30 тис. рублів, говорить його дружину, з яких 24 тис. були оплачені на кредити на місяць. «Ми живемо, як це, місто всього». Всім я знаю має кредити. й

Згідно з Національним бюро кредитних гісторій, обсяг кредитів населення за останні два роки майже вдвічі зросла - 8,8 мільярдів рублів. станом на липень 2013 Тепер в портфелі російських банків, за даними Центрального банку, 426.6 млрд рублів. проблемні роздрібні кредити (понад 90 днів або більше) У січні-травні їх обсяг зросла на 92 млрд рублів. проти 50 мільярдів зростання протягом останнього року. Загалом 34 млн. осіб живуть з неплатними кредитами, що становить 45% господарського населення країни. Є кілька людей, які ніколи не стикаються з банками в країні. Згідно з Центральним банком 66 млн. росіян принаймні один раз виріс кредит, а кредитна частина населення становить близько 80 млн. осіб. З 1 червня 2013 року кожен десятий позичальник в Росії зумів взяти на себе понад п’ять кредитів, а за рік частка таких росіян зросла на 52%. У деяких регіонах частка економічно активної популяції, яка отримала кредити близько 100%. Це Челябінськ, Свердловська область, Башкирія, Хабаровськ Територія і Кемерово область, де живе Сімонов. Дослідження бюро пов’язана з депресивними умовами, такими як «масова за замовчуванням», «кризова криза». й

Мисливець, який в регіонах приймають споживчі кредити, може бути викликаний катастрофою гірше героїні — гроші найсильніший препарат. Шукаю персонажів для цієї статті, я не звернувся до інтерв’ю з людьми, які взяли кредити на розвиток бізнесу, медичне лікування або іпотечні заходи: ці причини більш серйозні, ніж новий iPhone. Але в другому місяці пошуку героїв почав здатися, що здорові люди потрапляють в найстрашніші борги, життя яких не так погано. Ми не розуміли питання щодо вибору банку, відсотків та економії. Співрозмовники не сприймали кредит як дорогий продукт, якийсь бізнес, фінансовий сервіс або рабство. Більшість позичальників, особливо з невеликих міст або сіл, лікують споживчі кредити як допомога від держави, дивлячи їх як щось, як радянські фонди взаємодопомоги, дуже вмітно, як банки структуровані і існують. "Я хотів жити гарним життям, і це здавалося б, працювати, коли всі раптові ..." - їх головна скарга. Більшість не вдається економічним міркуванням, але за бажанням жити не гірше ваших сусідів і краще, ніж ви можете дозволити собі. Багато хто не може відхилити агресивну, ненав'язливу рекламу «прості гроші». Молода людина серйозно впливає на телебачення: якщо в великих містах це модно відмовлятися від неї, то в провінції все ще є сніданок, обід, вечеря і проводить вихідні перегляд реальних шоу і серіалів. У єдиному кафе в місті Калах, п'ять годин на автобусі від Воронеж, до пісні "Все Москва світить, всі московські опіки" всі відвідувачі дивляться "Дом-2". Я слухаю історію про 25-річний хлопець, який прагнув показати свою подругу, що сталося як чоловік, сказав їй, і заробив зарплату і сертифікати постійної роботи, щоб отримати кредити. У травні він був знайдений в лісах за своїм домашнім селом в замкненому машині і витяжним шлангом труби всередині. Його брат не вірить, що він був самогубцем і вважає, що він взяв участь у "немовних людей". Але він визнає, що сім’я виявила, скільки боргів та кредитних карток, які він фактично мав після смерті. Коли я повернувся до готелю, я перейде на телевізор. На екрані героїні серії пояснюється слідчим: “Якщо ви хочете жити нормально, плаття, покласти на гідне взуття – ви не будете йти до цього. й

Рівно життя за її допомогою настільки сильний, що росіяни не бояться високих процентних ставок на кредити, а європейці відмовляються купити все в розстрочках з надбавкою на 5-6%, враховуючи їх представницьку діяльність. Як не приймати кредит, що перевищує щомісячну зарплату чоловіка, або приймати тільки кредит, щомісячний платіж якого не перевищує 30% базового доходу, я не чув в будь-якій родині. Я збирав десятки інших оповідань. З Єкатеринбурга познайомився з 300 тис. рублів за весілля до сина, адже наречена вимагала, що все було «подобним людям» і «красним, як на телевізорі». За два місяці після свята батько втратив свою роботу, і тепер нічого не платити банку. У Tomsk іноземною мовою вчитель вирішив продати нирку для оплати кредиту на автомобіль і ремонту в квартирі. Вона писала в поштовій скриньці з нібито хворим викладачем музики, розповів її чоловікові, що вона збиралася на бізнес-турі, і полетіти до клініки в Німеччині. Після операції орган покупець сказав, що вона не мала обіцянки €40,000. Донор повернувся в Томськ для неоплачених кредитів і без нирок. Він зараз обробляється психіатром і намагається замішувати гроші. У Кірові господиня вирішила стати сурогатною матір'ю на другий раз взяти кредит на новий автомобіль чоловікові і побудувати дачу. Її приміщення також породжує дитину для іншої сім'ї: вона повинна сплатити кредит на операцію з аугментації грудей.

Мільйони росіян змушені жити з кредитом на кредит
Мільйони росіян змушені жити з кредитом на кредит
Фото: Павло Лісицин, Коммерсант
Більшість персонажів відмовляються дати свою реальну назву і сказати, коли рекордер перетворився на: він соромно заявити себе банкрутом, це соромно пам'ятати «послідовну запобіжність», це соромно відповісти на «не» до питання «Зберегти ви коли-небудь вважали, скільки кредиту на нову вартість пральної машини?» Їх небезпека і розбіжність поширюється на уряд. «Для роботи з зарплатою тридцять тисяч, вони зібрали кредити. Зараз немає роботи, немає житла, майже все було продано, єдиний дохід є перевагою 1000 рублів на місяць, дитина два роки. Кредит не може бути оплаченим, а держава залишається на боці банків. Чому всі лофти говорять про найвищий статус сім'ї, якщо банки більш дорогі до стану, ніж будь-які інші значення?, «Державні люди в борговому отворі, видаючи кредити зліва і право!», «Чи не почуєте нас, тим бідніше ми будемо, чим простіше нам керувати». Проблемы негроматичних майстрів - це не люлька ...", "Для держави і посадових осіб, ми "Податкова худоба". Природно, вони будуть підтримувати банки, "Це залишається запроваджувати презервативу і випустити всіх боржників у власності банків. Ми не дбаємо про те, що гідні люди чинять самогубство, наша влада може прощати борги до Алжиру, допомогти, наприклад, Ісландія або ж банкіри. Я думаю, що ми повинні об'єднатися і оголошувати себе, де пішли реальні Расколнікови? Хто знайде управління на цих кровах? є найбільш правильним для тисяч повідомлень на форумах споживчого кредитування.

З 2010 року автори цих скарг чекають на закон про фізичний банкрутство, який державна думка буде розглянуто восени. Проте законопроект, готовий до другого читання, полегшить життя не всіх позичальників. Від нещодавніх змін слід зазначити, що особа, яка має борг від 300 тис. рублів, може заявити про банкрутство. У першому варіанті було 50 тис., а потім більше двох мільйонів росіян могли стати банкрутом. Крім того, боржник, який розпочав процедуру банкрутства, доведеться витратити на послуги фінансового менеджера, і це не менше 10 тис. рублів на місяць. При надсиланні заяви про банкрутство він зобов'язаний зробити на депозиті суду вже при відправленні заяви про банкрутство. З тексту нової редакції закону, перелік речей, які не можуть бути вилучені і описуються збитими, тільки з посиланням на Цивільний процесуальний кодекс. За його словами, боржник не може зайняти тільки житло, землю, на якому його приватна садиба, город, чайник, горщики, взуття, ковдри та інші предмети особистого домогосподарства, крім ювелірних виробів та елітних товарів, інструментів, необхідних для роботи, тваринництва, птиці, кроликів та бджіл. Вони не прийматимуть їжу і гроші з дому в сумі 30 тис. рублів, необхідного для сімейства боржників для приготування їжі, а також призів і державних нагород. Квартира може бути конфіскована і покласти під молотком, якщо він купується в іпотеці, авто і побутової техніки. Процес фізичного банкрутства може тривати до двох років, тому витрати майже напевно будуть порівняні з сумою заборгованості.

У той час як закон не приймається навіть у такій невідповідній формі боржників, можна вести переговори з банками через фінансовий омбудсмена. Таке становище існувало в Росії лише за три роки, а деякі боржники знають про це. Державна думка ще не приймала закон про цю установу, хоча очікується, що це буде відбуватися в весняній сесії. Тепер обов’язки фінансового омбудсмена виконують керівник Асоціації російських банків Гарегін Тосунян. Його діяльність полягає в переговорах між сторонами, які згодні співпрацювати з уповноваженими банками та боржниками. Будь-яка фізична особа, яка дала не більше 500 тис. рублів і не засушена банк може звернутися до омбудсмена. Послуги фінансового омбудсмена безкоштовно для всіх громадян. Банки не зобов’язані виконувати рішення Уповноваженого, а всі роботи ґрунтуються на дипломатії. З 2010 року Омбудсман отримав майже 12,000 скарг. «Застосунки до нас про реструктуризацію заборгованості, зниження процентних ставок та штрафних санкцій», - сказав Тосунян. Часто написано літнім шляхом, на блокнот, вручну - особливо важко читати. Обґрунтовано 80% конфліктів. Важливо, що банки лікують проблему в людському способі, не формально, відмовляючи всіх з словами «до багатьох шахраїв». Часом кроку стаємо, але іноді ми буквально витягуємо людей з петлі. й

Як багато самогубців відбуваються в Росії через кредити, ніхто не рахує. Крім того, на продаж власних органів не існує офіційна статистика, випадки шахрайських або самогубських спроб через борги до банків. Цього літа 30-річний Ольга Кірова була вирокована у Новгороді, судова практика якого є більш схожим на приклад з підручників економіки та соціології, оскільки вона відображає основні соціально-економічні проблеми Росії за останні роки.

27 жовтня 2012 Ольга Кирова з дочкою за межами міста. Настя мала день народження, вона була дев'яти років. Будинок на своїй ділянці ще не був, його Ольгою і її чоловік планували тільки будувати, хоча не вистачає грошей. В той час як ви могли б обсмажити шашлики і спати в літньому шасі. Кірова приїхав до нього на приїзді, приніс її дочку, зняв лезо і розсмоктував її зап'ястя. А потім вниз горло. Коли Настя почала кричати, Кірова захопила ніж і захопила дитину вісім разів на шиї. Не вдалося завершити завдання, вона досягла свого мобільного телефону і назвав її матір у Новгороді. Сім'я назвала амбулаторію, і як Кірові. Суд визнав, що Кірова намагалася на життя своєї дочки, будучи несаним, і в червні 2013 р. вирокувала її до п'яти років в загальній колонії режиму. Настя, що втратила багато крові, кладуть в стаціонарі протягом тривалого часу, звідки її бабуся забрали її в догляд. У зв'язку з тяжкою трахею, вона зараз навчається говорити знову. У суді було розкрито, що Кірова була поміщена в споживчому боргі і що навіть земля, де мама спробувала вбити себе і її дочку було придбано на кредит.

Кірова працювала лабораторним помічником в будівельній компанії, отримала 18 тис. рублів. місяць і протягом декількох років один після того, як інший взяв так звані експрес-кредити для щоденних витрат. Більшість цих організацій використовують формат грошових коштів, курс якого становить близько 1,5-2,5% на добу. З точки зору року буде 600-900%. Кредит затверджується тільки для паспорта або навіть фотокопії. Восьмих тисяч рублів два роки перетворюються на 100 000 рублів. Щоб відкрити таку компанію, щоб забезпечити гроші в борг, достатньо просто зареєструвати юридичну особу, щоб повідомити Федеральну службу для фінансових ринків. І якщо фінансові операції, здійснені банками, контролюються контролюючими органами, то не існує таких вимог до органів мікролоану, які розподіляють кошти на пільгові процентні ставки. Незважаючи на те, що люди, які запозичили в таких фірмах, часто зникають, несплачуються мікролоани, оскільки вони вже мають ризик несплати. «Сім тисяч кредитів у ТОВ «Новімікрофінанси», десять тис. у Центрі фінансового забезпечення, сім тис. у ТОВ «Грошові гроші», 80 тис. руб. у споживчому кооперативі «Старий порт», кредитний агенція «Віва гроші», – списує мікрокредити заступника голови Новгородського міжрайонного слідчого відділу регіональної позакореневої IC РФ Олександр Воробйов. Почати в 2010 році з кредитом на телевізор і ноутбук в 120 тис. рублів. і кредитна картка з лімітом 20 тис. рублів., У 2012 році Кірова, підрахунок заробітку та обіцянок когабітанту, вирішили придбати земельну ділянку та побудувати будинок на ньому. Для цього протягом трьох місяців вона зайняла три кредити в різних банках на загальну суму 325 тис. рублів. Але цивільно-густий працівник не опинився разом з роботою на будівельних майданчиках. Тоді, для того, щоб принаймні частково оплатити борги, Кірова почала приймати кошти від експрес-агентів, кілька кредитів на місяць. Агенції не питали про паспорти, а потім Кірова видала кредити, вказавши адреси та телефони своїх друзів в анкетах. Коли вони назвали її з питаннями про листи з банку, вона очолилася і запевнила її, що вона буде платити їм все. На місяць до злочину жінка видала чотири кредити поспіль на 30 тис. рублів, 10 тис. і двічі на сім тисяч. «Це тільки договори та документи, які я можу знайти. Чи можливо, що з них було більше, говорить слідчій Воробйов.

Для того, щоб взяти гроші за інтересами, ми пропонуємо рекламні оголошення, знайдені в містах Росії на кожному етапі.
Для того, щоб взяти гроші за інтересами, ми пропонуємо рекламні оголошення, знайдені в містах Росії на кожному етапі.
Фото: Олег Харсеєв, Коммерсант
За осінньою 2012 р., деякі з боргів Ольгою вже не покриваються іншими. Чи не знаю, що банки не мають права брати свій єдиний житло, Кірова не знаю. Вона не скаржалась на своїх друзів або сім'ї. Сестра знала, що Кірова була в боргі, і навіть виправила її з можливим виходом її чоловіка до своєї республіки, «де він повинен підібрати юну наречену», але вона не усвідомила шкалу катастрофи. До чого відповіла Кірова: «Я розв’язую свої проблеми». У глибоку депресію впав, ніхто не помітив. «Це дуже зарезервована жінка, і навіть її рідна мама, яка проживала в одній квартирі з нею, не знаю про борги, які вона потрапила в», - сказав Кірова. Вона сказала в свідченнях, що спочатку вона бажала просто залишити будинок, а потім зробити самогубство, але розуміла, що «дочка не залишить нікого» і потрібно «забрати все з вами. й

Investigator Vorobyov називає історію Кірової найбільш типовою. Дійсно, висловлювання про фінансову ситуацію, схожу на кредитну історію Кірової, при прийомі фінансового омбудсмена ставку. Як пояснити, що вони очікували, Тосунян зітхає: Звичайні слова, вони говорять, ми не подумали, що картка буде лежати, і ми не думали, що б такі штрафні санкції. Частина проблеми з кредитами – це результат повністю незакінченої поведінки. Деякі були дійсно нещасливі, і вони знайшли себе перед машиною, яка просто подрібнила їх. Крім того, на жаль, ми повинні визнати, що є категорія кредиторів, які щасливі, якщо ви пізніше знайшли себе неплатоспроможним. Ця ідея зазвичай розглядається в тексті першої ласощі. й

Про свідомий ризик накопичення боргів «поганих» з початку року За січень 2013 року кредити на населення набули ріст понад 40% на рік, з максимальним збільшенням 60% на рік від ненарахованих кредитів. Центральний банк також страхує, що виходячи з прибутку, банки зливають ресурси на високих споживчих кредитах. частка проблемних кредитів в 2013 році виросте до 7,2%, - сказав міжнародне рейтингове агентство S&P. Зменшення резервів на можливі збитки складе (за базовим сценарієм) до 665 млрд рублів - півтора рази більше, ніж в 2012 році, аналітики говорять. частка левових запасів – близько 402 мільярдів рублів – буде на кредитах населення, які зростали три рази швидше, ніж корпоративні, S&P - сказав він. За словами Сергія Мойсеєва з відділу фінансової стабільності Центрального банку, зараз понад 20% річних доходів населення переходить на виплату кредитних боргів. «Я боїться, коли ціна олії становить $80, вона перетвориться на 40%, і це серйозне, - сказав він.

Серед заходів, спрямованих на допомогу росіянам, які потопають у споживчих кредитах, експерти називають «холодний період» – десять днів, під час яких громадяни зможуть повернути всю суму кредиту без штрафних санкцій і санкцій. Цей загальний норми в Європі пропонується прийняти в новому законопроекті про споживче кредитування. Як і вексель на фізичному банкрутства, держава Дума розгляне ці зміни восени. За їх словами, позичальники зможуть повернути кошти без попередження кредитора. Для збільшення цільових кредитів заплановано «згортання» 30 днів. У той же час громадяни, які отримали кредит і вирішили відмовитися від нього, ще доведеться платити відсотки за кілька днів, під час яких гроші були в руках. Тепер цей варіант доступний в деяких банках, але використовувати його дуже рідко. Не існує даних про результативність пілотного проекту Міністерства фінансів, який з вересня 2013 року впроваджує новий предмет «Фінансова грамотність» у школах в п’яти регіонах. Серед інших речей, школярі намагаються дізнатися, як зрозуміти споживчі кредити і розрахувати кошти для сімей малозабезпечених сімей. Якщо уроки визнані успішними, фінансова грамотність планується запроваджувати в усіх школах країни як електроенергія.

Немає цих методів ще ефективні. І в той час як три закони, які в теорії повинні полегшити поточну ситуацію, яка лежала в Державній Думі протягом року, отримує враження, що тільки щасливий шанс або Кримінальний кодекс може врятувати від кредитної залежності. Це сталося в житті двадцятирічного Тетяни Вересайєва (прізвище змінюється. – «Сила») з Тюмена, дочка процвітаючих і заможних батьків і матері чотирирічного сина. У 18, коли вона консультувала вдома, щоб знайти роботу і почати жити самостійно, вона вибрала свій перший кредит. У зв'язку з віком банку Тетяна відмовилась, і вона використовувала спільну схему «обсмоктування», коли клієнт вибирає споживчі кредити в магазинах, таких як Ельдорадо, надає приватні гранульатори обладнання для продажу, і вони повертаються йому з кредитом половину вартості. Після чого почали мікролоани в експрес-бюро як «Домашні гроші». За два роки Вересаєва дала понад 250 тис. рублів. Вона витратила, вона сказала, на їжі, на новому ноутбуці, на дрібних речей для себе і дитини. Я отримав роботу в салоні краси, але я не сплачував кредити. Я заробив $ 30 000 на роботі, і я був короткий. Манікюри виготовляються тільки на свята, це сезонна професія. Я не маю стільки грошей, скільки я хотів. Я насправді молодий. На своїй сторінці в соціальній мережі «Вконтакт» опубліковані колажі золотих кредитних карток і дорогих віскі, фотографії на телефоні з реальними (укладені з Німеччини) і підробленими (покуплені на три тисячі в Тюмень) дизайнерськими мішками. У фото, стразах, золоті, блискі – все, що так часто з'являється в улюбленій програмі «Дом-2» і серіалу «Дом-2», які молоді мами дивляться без перерви в Тюмені, Сургут, Кемерово та інших містах.

Коли її цивільний чоловік, охоронець, приніс паспорт від роботи, які забули один з відвідувачів, Тетяна запропонувала отримати кредит від банку, особливо з тих пір, хто виглядав як власник втраченого документа. Чоловік відмовився, друг не хотів, але в кінці всі три закінчилися в офісі російського Стандарту і почали заповнювати документи. «Я зробив все себе і наполягав на все», – каже Вересаєва. Кредит 300 тис. руб. затверджені, надіслані позичальники на касовий реєстр. «Якщо наш друг не здався в останній хвилині, ми дали цю картку. І так вони називають охоронцями, тими поліцейськими, і ми затримали, вона згадує.

Коли почалася судова практика, матір Вересаєва купила квартиру в маленькому місті Мегіон, від «поганої компанії» і Тюмень. Я хотів купити квартиру ближче до Москви, але зараз я вирішив, що я буду жити на півночі. Всі три були вироковані на шість місяців служби громади та щомісячне зменшення 10% від своїх зарплат. І випустили з покарання за економічну амністію, прийнята державною Думою. Під час судового розгляду банкські борги Veresayeva надавали колекціонерам. Якщо я не оплачую, я можу знову виступати під такою ж статтею 159 – шахрай на особливо великому масштабі. Але мені нічого не доведеться платити. «Вересаєва не займе нового кредиту, щоб покрити попередні: її ім'я було в чорному списку всіх банків країни. Так, шукаючи вихід, він не продає нирки, намагатися вбити дитину, або зробити самогубство. Вона говорить про заборону з жалем.

Детальніше: Ваш текст посилання... .